3. dítě a studium????

28.08.2013

ahoj holky, ve čtvrtek sem vysadila prášky a ještě sem to nedostala a mám strach že je to tady. Třetí dítě jsme chtěli, ale chtěla jsem to o rok posunout kvůli škole. Letos začínám magisterské studium a bude to asi maso, můj vedoucí diplomky je docela drsoň a jen tak něco mi nevezme. bydlíme 400km od všech babiček a rodiny.
No co říct pořád doufám že to do zítřka dostanu, zítra bych si měla vzít další prášek ale pokud to nedostanu prášek si nevezmu a půjdu do lékarny pro test.
myslíte si že se to dá zvládnout? myslím ta škola, staršímu synovi je 4,5 a dceři budou prvního 2 roky. uvažovala sem o přerušení, ale nevím jestli se pak dokopu se vrátit a všecko dodělat. Díky za názory

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, to by byl slušný mazec :) neboj, všechno se dá vymyslet. studium můžeš i rozložit. a i kdybys měla v nejhorším přerušit, ten konec dáš. sladkou třešinku za tak strašně veliké úsilí si přece nenecháš ujít ;)

tak ms nikde, takže sem volala na gyndu, protože test negativní a sestřička říkala že prej ms nemusí vůbec přijít že se to někdy stává ( to se mi moc nezdá) a že ona by si ten prášek dneska klidně vzala pokud je test negativní a že pokud chci tam mám přijít na krev a ta na 100% odhalí ještě sem nebo nejsme těhu a podle toho by se vidělo

pokud jsi brala prášky pravidelně a máš pravidelně pauzu a začneš zase znovu, tak bych zašla k dr...může to být nějaká porucha, cysta, myom, nervy apod.

Zkus se u vás na studijním informovat, jestli by ti neumožnili rozložení studia na víc let, kamarádka teď řešila to samý a umožnili jí to s tím, že místo tří let bude studovat čtyři. Kredity se ti trošku zkrouhnou a třeba to nebude taková makačka :? Hlavně se ti o rok posune ta obávaná diplomka..

Ahoj, určitě by to byl záhul, ale jak tu čtu tvoje příspěvky, tak ty bys to zvládla mnohem spíš než maminky, co mají jedno dítko a obě hlídací babičky kousek od sebe ;) Jsi zvyklá na tu "zátěž" a když bys na diplomce fakt mákla teď, dokud jsou jen dvě, tak by na ten závěr byly sice tři děti, ale přece jen už dvě výrazně samostatné. Přerušit se koneckoců dá vždycky, když bys to fakt nezvládala. Třeba je to jen planý poplach, ale víš jak, ono si to dítko cestu k rodičům vždycky najde ve správný čas :)

Ahoj taK být Tebou běžím do lékárny hned ,budeš mít aspoň jistotu na čem jsi . Ale u antikoncepce se to může někdy stát že ms nepřijde a těhu být nemusíš . Záleží jestli jsi třeba neměla střevníchřipku . Nebo to může způsobit stres ,četla jsem tu tvé příspěvky a nemáš to snadné ,děti ,škola ,... máš toho hodně. Tak držím pěsti aby to dobře dopadlo a bylo to stresem :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka