Nosifol

22.08.2013

Ahoj všem, měla bych dotaz na Nosifol. Mám polycystické vaječníky a nízkou děložní sliznici. Máte někdo zkušenosti s Nosifolem? Už se snažíme přes dva roky, jedno biochemické těhotenství a dvakrát nevyšlo IUI, tak hledám jak si k vytouženému těhotenství pomoct. Děkuju všem za rady, tipy. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé tak to graguluju, my se snažíme asi rok a stále nic, taky jsem už uvažovala, že koupím nějaký podpůrný prostředek, rozhoduju se mezi Nosifolem a Fertility Blend, příští týden jdu k doktorce tak si nechám poradit..

Ahojte ja stim zkušenosti nemám ale rada je to dobrá taky jsem po IVF a ruznych hormonech tak to mužu vyzkoušet. Snžíme s euž 2 roky a taky jsme oby v pořádku a zázrak nikde :-( Jinak držím palečky..

Beruško, já ho občas beru (1-3 krabičky v kuse, pak pauza a pak zase, celkem už jsem určitě vypotřebovala minimálně 8 krabiček, tj 160 pytlíčků), jsme s manželem oba zdraví, a žádný zázrak je zatím nestal... :-(

In reply to by lachipie

Ahoj, já jsem otěhotněla po první krabičce. Neměla jsem teda polycystické vaječníky, ale po vysazení antikoncepce jsem téměř neměla menstruaci. Doktorka mi ho doporučila a momentálně jsem v osmém měsíci :) . Kdyby si chtěla, mám ještě 2 celé krabičky a ze třetí půlku, tak ti je můžu poslat. Ty celé za 250 (+ poštovné), otevřenou ti k tomu přidám. Každopádně držím palce, ať se to povede!

In reply to by lachipie

Ahoj, já jsem ho používala a po první krabičce otěhotněla :one: ..předtím jsme se snažili 10měsíců a nic i přes různé hormony..! Takže já doporučuji ,samozřejmě nemůžu říct, že to bylo zaručeně tím, ale vím, že se to podařilo i jedné mamině, která nemohla otěhotnět 2 roky a taky po 1 krabičce. :dance: JInak ja jsem si to davala každy den, myslim jeden pytlíček..Hodně štěstí ;)

In reply to by lachipie

tak já využila Nosifolu jedno balení a k tomu jedno baleníčko Clostylbegitu co mi předepsal dr a hned při první ovulaci pozitivní test. Tak za mě mohu říct, že na tom možná něco bude, před tím jsme se snažili cca 8 měsíců a nic

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka