3.týdenní kontrola Nikyho

15.05.2013

Ahoj všem,
tak se hlásíme z dnešní druhé kontroly od paní doktorky. Včera sem si myslela, že máme snad růstový sprut a snad tuk tuk ne. Co hodina a půl přes den kojení...v noci co 2-3h a to byl záhul.... jinak doktorka koukala... prý podle tabulek plně kojená miminka přiberou za měsíc 750g a tohle jsme přibrali my za 2týdny :D takže nové míry máme 5kg a z 52cm na 57,5cm :) no má být po kom velký :)

No ty jejich tabulky.My nejdřív přibírali málo a pak za 12dní 600g. :) Tak hlavně,že Vám hezky roste.Tak jen tak dál :one: :€s€:

Ahojky :a: ty jo to snad ani není pravda jak to letí, připadá mi to jako včera co jsem tady četla že čekáš na porod a dnes už jsou malému 3 týdny :00: :00: :00: . No je pravda že teď už jsem v termínu já, takže nějak to utéct muselo :s: :s: :s: . Přeji hodně štestí s miminkem a je super že se má takhle čile k světu je to šikovnej chlapeček :one: :one: :one:

In reply to by Romy80

Děkuji nmoc... jj letí to šíleně... ani se mi tomu nechce věřit... ale je to malej smíšek nenapapanej...bála sem se aby přibíral jak má a on je ještě hodně nad limitem :D tak aspon, že mu chutná a mám dobré mlíčko :D ani na to nevypadá, že má 5kg... je to nudlička :) tobě přeji pohodový a rychlý porod!!! :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka