první zpráva

04.04.2013

:a: Ahojky všechny maminky.Tak sem založila prosinec 2013.Přidejte se.Čekáte svoje první miminko nebo už víc.Pěkný den :) Luci

Ahojky holky,můžu se k vám přidat?? Čekám první dítě :€s€: Termín porodu mám na 9.12. Jinak bych se ráda přidala pod ty kategorie a pod ty týdny,ale jaksi taksi s tím moc neumím :00: -poradíte prosím :O Děkuji Šárka :a:

Ahojky,já hlásám čtvrteční ko u dr.,vše ok,jsem cca 7. tt,mimi roste a už máme vidět :h:

Ahojky,já jsem dnes našla //,tak pokud bude vše ok,budeme mít :°O°: v prosinci. Doma už mám 2,5 letého chlapečka.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já bych si taky přála holčičku,ale cítím se úplně stejně jako u Matyáška,takže si myslím,že to bude zase :°~°: ale je mi to jedno,hlavně,aby bylo :°O°: zdravé.

In reply to by Lucie27

Ja čekám na 7tt a pak uvidim,jestli je tehotenstvi stejné jako to první nebo ne. Při prvním tehu jsem od 7tt nemohla cítit ani vidět maso a bylo mi zle,tak jsem zvědavá co bude teď :s:

Ahoj všem maminkam které taky čekají miminko v prosinci. já jsem teď v 6. týdnu a uz se moc věřím. doufám ze ne předčasné jelikož na potvrzení na gyndu. jdu az za 2 týdny. doma uz mam holčičku.

Ahojky, já mám doma už dvouletého prcka a teď to vypadá, že čekáme dalšího. Zatím jsem si udělala 2 testy, každý od jiné firmy a oba jsou pozitivní. Jsem na úplném začátku, dnes končím 4tt, tak snad bude vše v pořádku :)

Ahojky :€s€: Loni jsem byla v prosinčátkách 2012,ale v 16tt jsem musela na přerušení..Teď jsem 8 měsíc od revize opět otěhotněla a vypadá to že budeme někde na přelomu,ale podle pozdější ovulky spíš zase prosinec,snad už teda s dobrým koncem..V úterý jdu na kontrolu,to budu 6+2tt tak snad už se ta fazolka ukáže.. :a:

In reply to by barca0140

Ahoj maminky, já jsem v 6. týdnu a taky bychom se měli narodit v prosinci. Uz už mi potvrdil plůdek, fazolka už nám visí doma na ledničce:D.. Jsem těhotná poprvé. Ráda bych se sem k vám přidala, jenže nevím jak :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky