Opět monitor dechu!!!!

30.04.2008

Ahojky holčiny, :k: :k: :k: :k: :k: :k:
To vám musím napsat :w: Měla jsem monitor dechnu půjčenej od sestřenky za 2měsíce mi 20x zbytečně pípal :n: :n: :n: :-g( :-g(
Tak jsem se naštvala a koupila úplně novej z oficiálních stránek Nanny :ww: :ww: :ww:
Včera jsem ho poprvé zapojila. Hned první noc jsem byla v šoku :w: :w: :w: :w: Novej monitor mi 4x :w: :w: :w: zbytečně pípal. Byla jsem z toho úplně na nervy :w: :w: :w: Malýho jsem pořád sledovala a nakonec jsem nevydržela a monitor vypla :|: :|: a v klidu jsem se aspon trochu vyspala.
Ráno jsem volala na info linku o Nanny, tak jsem to paní vylíčila :n: :n: Ta nevěřila pořád říkala, že ten monitor musím mít špatně zapojenej. Což není pravda :-/) :-/) :-/) :-/)
Tak jsme se domluvily, že mi pošlou novej 100% vyskoušenej :ww:
Co jsem mohla dělat, souhlasila jsem. Ale pokud bude ještě jednou zbytečně pípat, tak ho prodávám :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w:
Po druhý bych hodně uvažovala, jestli si monitor koupím. Nehledě na to, že ho zdražili :n: :n: už stojí 2650Kč a dělá takový hnusný chyby :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

ahojik tak to verim ze je to na zblazneni, je to sila takhle zbytecne pipat, nam pipal teda jen jednou a vydesena jsem letela do pokoje a maly se jen protahoval a odlepil se od matrace :c: ale to te chapu ze je to o nervy. To jsem zvedava jestli ten stopro ozkouseny co ti poslou bude fungovat :'zz):

nevím ale myslím si že problém bude v těch monitorech neteř ho měla v nemocnici ještě když byly a tam jí pípal taky a nic přitom s malím nebylo a doma si ho sehnala taky a dělalo jí to taky tak se ho zbavila a měla klid takže nevím jestli ty monitory jsou k něčemu dobry akorát to zbytečně straší maminky :e): :e):

ahojky a nemáš ho na parketach???zjisitla jsem že jak není podložneý kobercem, snímá i otřesy a ty způsobují tyto poplašnáky..peta

půjčený od doktorky za 100/měsíc, můžu si ho zatím nechat, jak dlouho chci a zatím nepípal ani jednou :n:

Já mám monitor půjčený tak yjsme měla strach pač ho kamarádka použila jen 3x,ale zatím tukám a ani jednou mi nepípal.

In reply to by happysil

Mě by kleplo kdyby pípal.Nehledě na to,že máme problém se srdíčkem tak bych nevěděla co dělat.Mě stačilo když se mi malej kuckal,když hltal při krmení a zapomněl polikat.

a tak třeba má malý hodně nepravidelné dýchání a proto to pípá, tohle jsem ještě neslyšela aby to furt pípalo, nám se to stalo 3krát za těch 5 měsíců

Ahoj, pod jakým typem matrace ho používáš, nemůže to být např. tím? Kamarádka používala monitor přes půl roku a neměla s tím žádný problém.

In reply to by Songs

Nikdo s ním nemá takovej problém jako já :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Mám holt štěstí. V matraci to nebude, protože když jsem si monitor vezla k našim, tak tam taky houkal :ooo: :ooo: :ooo: :ooo: A to byla pěnová matrace, doma mám kokosovou. nevím kde je problém????? :ww: :ww: :ww: :ww: :ww: :ww: :ww:

In reply to by happysil

tak už jsi vyzkoušela dva monitory a furt to píská tak asi nedýchá tak pravidelně jak si myslíš, ale to nemusí nic znamenat, třeba se to časem naučí, uvidíš jak bude fungovat ten třetí :one:

In reply to by happysil

..ale teda koukám že máš odvahu to vypnout když to furt píská, já bych to radši asi nechala zapnuté, malá už má 5.měsíců a říkám si jestli už monitor nedám pryč,ale asi ještě ne, byla bych bez něj nervozní

Tak to tedy koukám, s takovou špatnou zkušeností jsem se ještě nesetkala, snad to bude už dobrý :one: ;) , já ho budu mít taky tak snad to bude Ok

In reply to by PETRUSE333

Ahojky Petulko,
mám tam jen jednu desku :00: Ale je to síla.Byla jsem tak vystrašená, že jsem s malým letěla k doktorce.Ta ho prohlídla a dala nám sirup na odhlenění. V Mišánkovi to chrčí :r: :r: :r:
A ten hlen je z toho nachlazení

In reply to by happysil

Aha, nám to totiž se začátku taky pípalo, ale pak manžel zjistil, že to je asi tím, že tam dal obě desky ale Míša ležel spíš jen na té jedné a jak se pohnul a z té druhé zdvihl, tak to asi začlo pípat. No ale taky je možný a to se stává, že malej nepravidelně dýchá a ten monitor to zaregistruje a signalizuje! Vím co je to za stres, ale radši 100x k němu poběžím, než jednou a naposledy!

In reply to by happysil

to se divím že vás nikam neposlala, moje doktorka hned jak to pípalo poprvé tak nás chtěla hnát do nemocnice na pozorování, od té doby to pípalo dvakrát, ale malá byla v pohodě tak jí to ani neříkám

In reply to by gabula

ahojky Gábi :a: :a: :a: :a: :a:
Já jsem to doktorce neříkala, protože jsem u malým seděla a když to začalo houkat, tak jsem viděla, že pravidelně dýchá :ww: :ww: :ww: :ww: Ale stejně je to stres :n: :n: :n: :n:

In reply to by happysil

jo aha, já vím, že to tady některý holky odsuzovaly, ale raději jsme ho taky pořídili, já bych se pak zbláznila kdyby se nedej bože něco stalo, ty peníze určitě za to vyhozený nejsou :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka