Poslední kontrola u dr. a hurá na monitory :D

12.03.2013

Ahojky holky,
tak máme za sebou poslední kontrolu u gynekologa a za 2týdny už jdeme na monitory. Jsem na to zvědavá. Niko už váží 2400g a pokud takto poroste jako doted asi bude mít na termín 3,8kg. Pěkně je nachystanej, zádíčka na levé straně bříška,hlavička dole. Udělali mi stěry tak doufám, že nebudeme mít streptokoka. A příště mi ještě řeknou jaký mám krevní obraz. Snad mi nic chybět pro prcka v tělě nebude. Pozítří končím 34tt a mám nahoře celkem 13kg. Pohladte bříška a za chvíli už je tu máme :h: :€O:

Ahojky :a: tak to je pěkný kousek chlapáka :one: my už jsme také hlavičkou dole naštěstí tedy císař nebude :k: na kontrolu a monitory jdu zítra tak jsem zvědavá jak dopadnu. Držím palečky ať máš negativního streptokoka ;) , já ho mám pozitivního a ještě tam mám jeden nějaký bacil nikdy jsem na to netrpěla :00:

In reply to by Ketinka

Jojo je to kus chlapa už ted :D a je pěkně aktivní..a to že jak nemají místa se prej zklidní :D přijdou mi ty rany občas sakra velký :D tak to je super, že se konečně prcek umoudřil a je hlavičkou dole! Tak pak dej vědět jak si dopadla na monitorech... nj pomale ale jistě se nám blíží to finále ;-) :h:

In reply to by hanicka.sweet

mě se přes den skoro nehýbe a večer začne jako třeba teď a už to opravdu i bojí jak tam sebou mele :00: já teď mám průjmové dny a to nejím nic špatného, na netu jsem se dočetla že to může být vyprazdňování před porodem, no já jsem na sebe zítra zvědavá jak nález pokročil :s: už jen ta cesta do porodnice pěšky půl hodiny na tu se moc těším ;) chci se doktora zeptat na ultrazvuk taky by mě zajímalo kolik už má kočka moje :)

In reply to by Ketinka

Tak to mě se hýbe i přes den docela dost. No průjem sem měla též.... od min.čtvrtka 2x. Ani nevím jak mám velkej čípek... v průkazce sem vyčetla jen 34 a nějaké slovo zatím tak nevím co to je teda :D tak počítej, že 2,6 bude mít asi určo... třeba tě ale překvapí a nakonec nebude tak velká ;-)

In reply to by hanicka.sweet

před necelými 7 týdny měla 2015g tak určitě bude mít k těm 3kg :€s€: no já jen vím že jsem byla pro prst i branka pak pro dva prsty a minule už v nemocnici najednou hrdlo uzavřené no koukala jsem na to jak z jara :s: takže místo otevírání se zavírám či co :00: mě teda připadá podle toho řezání že tam je větší nález ale uvidíme zítra kéž by tam byl ten mladý doktor ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka