brácha se nezapře - na zabití

30.04.2008

Tak holky, včera jsem zírala. Manželovo brácha se prej bude rozvádět. Lucka (jeho manželka) mu prý napsala nějaký dopis a odstěhovala se s dětma (mají dvojčátka) ke svýmu bráchovi. A on místo aby šel za ní si to vysvětlit nebo něco, tak se milostpán urazil, že se nenechá vydírat nějakým dopisem, hned si vzal od maminky číslo na nejlepšího právníka v Plzni a že podá žádost o rozvod sám a děti jí vezme. Chápete to? On je naprostej magor (promiňte mi to slovo). Dvojčátkům budou v květnu 2 roky a on je ještě pořád od sebe nerozezná, jen podle náušnic (každá má jiný), ale hlavně že je chce do péče. Dost pracuje, to se musí nechat, ale pak je pořád v hospodě nebo s kamarádama.
Jsem říkala tomu svýmu, že jsou oba stejný, ani s jednim se nedá vydržet. Jak jsme teď rozhádaný, tak že to můžeme vzít při jednom. (blbej vtip) Ale holky řeknu vám, jsem ráda, že ten muj je pro rodinu a nehrne se hned po hlavě do rozvodu. I když já chci, tak tohohle jsem se přesně bála. Proto jsem vždycky po něm chtěla rozvod dohodou, protože vim, že by si vzal toho samýho právníka. Teď už vim, že jinak než dohodou se rozvádět nebudu. :n:

To je pro mě ta největší ubohost, když chlap vyrukuje s tim, že ženský vezme děti... idiot!! Jestli je to takovej blb, tak je možná dobře, že od něj odešla a co ty víš, třeba to jejich manželství vypadalo v pohodě a opak byl pravdou, protože mi neříkej, že by odešla i s dětma jen kvůli nějakýmu dopisu, kdyho ho milovala a chtěla s nim být dál...

In reply to by Ivculka

ona mu napsala ten dopis. Nevim co v něm bylo, asi že odchází nebo nevim. Podle mě spíš chtěla něco vyřešit. S tim mym se taky nedá mluvit, určitě budou stejný, tak mu to napsala a třeba čekala, že přijde se omluvit nebo tak. Její brácha bydlí hned ve vchodě vedle nich. Tam se stejně budou vídat.

In reply to by terčula

Aha, tak to jo, tak to si holka moc nepomohla, když šla jenom do druhýho vchodu... Vim jak ty tu furt nadáváš na toho svýho, takže jestli ona má to samý v bledě modrym, tak se jí třeba není důvod divit... No snad ty s tim tvojim dopadneš líp než ona :)

Ja nevim co je to za napady se snazit mstit na deckach.Dyt mu musi byt jasny ze by se o ne nepostaral. :n: To je videt ze maji mozek v gatich a v hlave nasrano a to bez pardonu :w:

In reply to by terčula

Dyt to rikam.Demence. :n: Kdyz jsme se hned 14 dni po porodu s mim hadali tak me taky rekl at klidne vypadniu ale decko me neda. :!k: To me pobavil .Do dnesniho dne ji ani jedfnou neprebalil.Nevi ani jak se to dela.Hovinka mu smrdi.Tak jsem mu rekla co by s ni asi jako del?Cim by ji krmil?No cucel name jako vejr a nebyl schopen me odpovedet.Hlavne ze hned plival jed a placal kraviny.

Terčulo. asi měla důvod, proč odešla. A je jen jednodušší, když za ní Tvůj brácha neleze. Je to blb, když jí chce vzít děti. Ale ani nejlepší právník nedokáže sebrat děti mámě, která se stará... a žádný soud je nepřiřkne "tátovi", který je od sebe nerozezná. A z vlastní zkušenosti vím, že žádný táta je lepší, než špatný táta. Moje holky by mohly vyprávět.

In reply to by Boža

Důvod asi je určitě, jinak by nešla. Ale já jim vždycky záviděla, jak se k sobě mají a nedovedla jsem si představit, že oni by se snad mohli i pohádat. Třeba chtěla jen, aby ji poslouchal, tak odešla. Ale aby se hned urážel a dělal tohle.
Ono s tim právníkem to je právě horší. Tenhle je fakt dobrej, říká se o něm, že dokáže dostat i z vraždy. Je dost a dost drahej, ale kdo na něj má, tak vždycky vyhraje.
Snad se uklidní a budou zase v pohodě anebo mu aspon dojde, že děti patří k mámě. Kdyby mě teď slyšela tchýně nebo někdo z rodiny. Ale v tomhle prostě jsem se švagrovou.

In reply to by terčula

Terčulo, nezáleží jen na právníkovi. Děti i rodiče projdou psychotestama, kontrolama a zkoumáním od sociálky, pohovorama s psychologama... zamotá se do toho spousta dalších lidí.... a jako poslední rozhodne soud a ne právník a ne ten hňup... takhle malá dvojčata potřebují mámu, potřebují péči.... je to úvazek na 25! hodin denně. Ne-li na víc. To stejně nezvládne. Je to jen uražená chlapská ješitnost. Jen hledají, jak nejvíc by ženský ublížili. oni vychladnou a přejde je to.

In reply to by Boža

V to doufam, že ho to přejde. Když se naši rozváděli, tak mamina nás prej prohrála myslim 3x, pak ji babi vzala, šly si vzít půjčku, za timhle právníkem a má nás. A u takhle malých dětí nevim, jak by psychologové pochodili. Oni ještě nemluví.
Já spíš doufam, že to byla jen blbá reakce a bude zase všechno při starym.

In reply to by terčula

takové děti nemluví, ale dokážou projevit vztah k lidem kolem sebe. A hlavně ti dospělí projeví skutečný vztah k těm dětem. Te´d se tě nechci dotknout, ale nerozváděli se vaši už před moc lety??? Vaše máma vás vyhrála, protože je to máma. A ne protože měla drahýho právníka

In reply to by terčula

a co je tohle za blbost??? co má s tímhle společného, jestli byl tvůj táta komunista???? :n:
jak říkám, není to jen o právnících, o příslušnosti v politických stranách.... je to o tom, jak se kdo dovede k věci postavit, jak je silný a jak zabojuje. vím, že je to těžký. ale je třeba nefňukat, ukázat se jako velmi silná a rozhodnutá osobnost. stačí ukázat, že se dokážu postarat... chápeš co tím myslím??

In reply to by Boža

chápu, ale já bych se třeba nejspíš zhroutila, kdyby mi chtěl vzít děti. Nevim jak silná bych byla.
Teď to řešej třeba kdo je lepší jako rodič. Naši se rozváděli někdy v 80 letech. To se na ten komunismus ohledy braly. Ale to je jedno. Už je to naštěstí pryč.

Ach jo, ty chlapi mě nepřestanou překvapovat. Ješitové.Promiň Tery ty se svým mužem čekáš mimi a přes to se chceš rztvádět?

In reply to by Martivra

no, to je na dlouho. My měli problémy vždycky. On sliboval a vlastně už před svatbou mě přemlouval k mimi. To už jsou 4 roky. Tak jsem mu pak kývla, jsem si myslela, že se změní kvůli dítěti. Ale omyl. Byly to vždycky jen kecy. A v těhu jsem se poprvé odvážila ho požádat, abychom se rozvedli. Najednou mi došlo, že to dítě by trpělo. On nechce a já nechci podávat žádost. Takže jsme spolu, ale je to takový na prd. Teď budu rodit, tak uvidim, jakej bude táta. V nejhoršim požádam sama.

In reply to by terčula

Pořád sem si říkala a co malý,potřebuje tátu a co budu dělat sama a tak.Až po pěti letech sem řekla a dost!Rozvedli sme se dohodou a on si nechal úplně všechno,nám dal jen osobní věci,ale je to skoro osm let,já mám supr přítele(vdavky už nikdy)který je i skoro tátou pro mého syna a je nám fajn.Všichni společně se těšíme na mimi.A můj nebožtík?Snažil se mi syna vzít ale neměl na to a tedˇ ani neví že má dítě.Nám to ale vyhovuje a sem ráda že sem to udělala dokud byl ještě malý

In reply to by Martináček

já to chtěla ještě v těhu, ale to už nestíham. Pamatuju si totiž, když se rozváděli naši. Já byla taky malá a doteď jsem z toho mimo. Tak nechci, aby to někdy zažilo moje dítě. Uvidim jak se bude chovat až se to narodí. A podle toho se zachovam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka