Hrozny kasel ze dne na den!

01.03.2013

Ahojte maminy nemate s tim nektera zkusenost?Synovi 4roky nic neni,ryma teplota nic a dneska rano takovy chrblot ze jsem zustala hodne vykulena co to je..vykaslava hlavne teda to rano a ted navecer a ma tam toho asi hodne...udelala jsem mu dneska tymianovy sirup...ale nevite jestli tedka treba radi takovy bacil? Mel asi pred mesicem rymu s teplotama a kaslem..dr.mu dala ant na 3dny..od te doby davam Colostrum..do skolky nechodi...tak nevim co to ma byt!

Kliknutím vložíte smajlíky:

My taky marodili i s Colostrem - je to spíš na zmírnění nemoci...Bacily se dají chytit kdekoli - stačí jen vyjít ven a zrovna něco poletí...Jinak by to mohla být i alergie. Pokud by při kašli navíc chrastil na plicích nebo se to asi do 5 dnů nezlepší, je na místě Dr. Jinak nám nejvíc pomáhá cibulový zábal a cibule v kapesníku u postele. :€s€:

In reply to by Vicari

Držím pěsti! Já se teď zrovna taky modlím. Po třech týdnech bez nemocí začíná zase malý kašlat z rýmy. Doufám, že tentokrát to fakt zůstane jen u té rýmy a nebude mít zase zánět průdušek! Už ne!!! :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka