dubnatka :) Jak jste na tom??? :)

17.02.2013

ahoj holky :) tak se nam to blizi :k: jak jste na tom? co miminka atd. uz mate vse nachystane??? :h:

Ahoj zatím jsme jen v 31 týdnu ale už mám pro naší holčičku nachystané vše.Jen tašku ještě nemám zbalenou a to nechám až na ten 36 týden.Syna sem porodila 38+1tt a to sem měla ten divný pocit že půjde dřív od poloviny těhu.Doktor se mi smál že to je fakt jen pocit že se nic nechystá a 4dny nato bum jelo se rodit.Ted čekáme holku a já ten pocit mám znova že půjde zase v 38 tt.Myslíte že by mi to mohlo vyjít i u druhého dítka?

Tak jsem dneska byla na ultrazvuku 31+0 a náš drobeček má 1856g,takže to vlastně až takovej drobeček není! :s: No hlavně že se má dobře. Jinak je halvičkou dolu a vše je v naprostém pořádku,akorát sem dostala železo.

Ahojky,já už mám tak nějak všechno doma.Akorát na povlečení pořád čekám :( No jo,taky jsem si vybrala motiv,co už mi na dvou stránkách zrušili objednávku,že to dodavatel už nemá v nabídce.Tak mám zas objednáno jinde.Poslední možnost,jinak abych vybrala něco jiného :)
Jinak mě teda ještě napadlo,že bych mohla koupit podložku do kočárku a zavinovačku do autosedačky.Ta se mi moc líbila a možná jí využijem i do postýlky.
Tašku do porodnice zatím nebalím,musím ještě zjistit,co všechno u nás dávají nebo ne.Nechci toho tahat moc sebou,kdyžtak to bude přichystaný doma a někdo přiveze.
Taky musím vybrat,co pro malýho z porodnice,ale kdo ví,jaký bude počasí.Brala bych,kdyby už se aspoň začlo oteplovat :P
Tak ať nám to pěkně utíká

tak budeme hold jak se tak na vas divam dohanet tento tyden :) no a v molikatem tydenu jste a kolik vase miminka vazi? :)

In reply to by hanicka.sweet

Kéž by to tak i vydrželo, že bude menší :-) chtěla bych malé miminko, ne obra jako byla první, ta se narodila a měla 3870 g :-) ted jsme to měli takto: 27 tt 1025, 29 tt 1290 a 30 tt 1500g :-) ale pořád je to jen odhad, takže to může být uplně jinak...

:a: :a: tak my už máme skoro vše přichystané :) v sobotu jsem si už dala do tašky i nějaké věci do porodnice aby jsem pak neplašila :) jinak v pátek jdeme ne UTZ ve 32tt tak jsem zvědavá jak už je ta naše princeznička veliká a kolik budeme vážit :€O: :€O: :a: :a:

Ahojky,
tak já mám akorát vyprané a vyžehlené oblečení, nakoupenou kosmetiku a plínky pro malýho a pro sebe do porodnice mám akorát župan, vložky a vložky do podprsenky :00: . Postýlku mi přivezou teprve zítra, přebalovací pult mám rozložený pod postelí, protože čekám než taťka vymaluje a zítra teprve jdeme na matriku a to už budeme 33+0 :00:. No prostě všechno na poslední chvíli.

Ahojky... tak já mám skoro vše vyprané a vyžehlené pač moje záda a břicho při žehlení mi dávají zabrat... jen musim vybrat co do porodky... a nakoupit v lekarne zbylé věci a bude to :)ale tak na to mám ještě čas...ikdyž je malej o dva týdny větší tak myslím, že jsem v předstihu... myslíte, že když je teda větší o ty 2týdny, že mi nakonec posunou TP nebo mi ho nechají???

In reply to by hanicka.sweet

My jsme také o dva týdny větší takže už 36.týden a mám psané v průkazce dva termíny, při každé návštěvě mám psáno podle MS a podle ultrazvuku kolik jsem, ale v porodnici se pak myslím přiklánějí k termínu podle menstruace protože já i vím kdy byla ovulace :k:

In reply to by Ergi

Přesně to si také myslím a termín podle MS mám 4.4. ;) jelikož opravdu přesně vím kdy došlo k oplodnění, takže to že je o 12 dní větší je prostě tím že má manžel dva metry :s: :h: takže to nebude žádný drobeček :€s€:

In reply to by Ketinka

no já mám taky napsané dle MS a dle UZ ze 13tt(ale ten je podle aktualniho stavu vloikosti minimálně měsíc už o ty dva týdny pozadu než Niko) tak jsem z toho zmatena...pro představu: tedkom vlastne jsem v pulce 30tt podle uz ze 13tt- dle MS jsem v půlce 31tt a podle velikosti skutečné jak je velký bych měla být v půlce 32tt :D tak si vyber :D

Ahojky :a: já už kromě pantoflí mám úplně všechno ;) postýlka je složená, nachystaná a přikrytá dekou, kočárek ve sklepě, oblečky vyprané a vyžehlené ve skříni v taštičkách a taška do porodky u dvěří :s: dneska jsem úplně hotová, 3x jsem během dne usnula, mám silné poslíčky a vždycky párkrát za sebou, pak jsem to zaspala. Za 14 dní jdeme poprvé do nemocnice tak jsem zvědavá co mi tam povědí, naposledy jsem byla na prst otevřená a řeže mě opět uvnitř tak čekám zase změnu. Také jsme koncem pánevním dnes jsem si o tom četla a jak jsem byla připravená jít do normálního porodu tak už nejsem, promluvím si s nimi o císaři, není to také žádná výhra ale ta rizika KP mě hodně vyděsila a nepůjdu do toho :n:

In reply to by Ketinka

ahoji :) vidis ja uz se bala ze jsme jediny dubinci :) ja nemam nic ale snad to pujde rychle :) poslicci? co to porad je? ja nemam nic jen ten tlak na mocak jak mam malou uplne dole nejniz co to jde :( a to nejde ze by se jeste zvlůadla nejak pretocit ja nevim se v tom nevyznam :( :)

In reply to by Ergi

no někdy ti nabídnou v 36.týdnu že se ti pokusí miminko otočit v nemocnici při jednodenní hospitalizaci ale to toho nepůjdu ani za nic :n: poslíčci jsou stahy dělohy podobné kontrakcím, děloha se tím cvičí na porod, ale na rozdíl od kontrakcí pravých porodních jsou nepravidelné, ty pravé jsou silnější, pravidelné a vlezlejší ;)

ahoj... tak já se musím přiznat, že jsem ještě s ničím nezačala, ale spíš proto, že všechno mam po první, takže to zbyvá akorát vyndat a vyprat, jde stejně jen o ty první neutrální vecičky, protože jsme si nenechali říct pohlaví. Jediné co musím, tak dokoupit věci do porodnice, jako vložky, jednoráz.kalhotky a tak, kosmetiku pro mimi a takovy ty veci co se nedají schovat :-) jo vlastně něco už mám, plíny :-) blíží se to ale šíleně rychle, asi už bych pomal měla taky začít, kort když už se mi zkrátil čípek a posledně jsem byla na špičku prstu. Termín mám 13 dubna, ale nezlobila bych se, kdyby to bylo drív, ted přemlouvám mimi, aby se otočilo, jsme stále KP :-(

In reply to by Ergi

jojo já to neperu, protože to ještě nemá cenu, nechám to až opravdu před porodem tak 2 týdny, když to nestihnu já, tak nastoupí mamka :-) jen si to musím přebrat, to za mě nikdo neuděla :-) Postýlku přítel začne vyrábet ted ve středu, chceme z masivu a doma mi vyrobil všechny skříně stoly a tak, tak zkusí i tohle, pak dám foto až bude :-) bojim se, že to nestihne, ale tak pro začátek budeme mít košík kdyžtak :-) Kočárek jsme si schovali po první, ale pokud ted bude zase holčička, tak koupíme fialovou korbičku, vyjde nás jen na 300 tak je to super :-) a co se týče matriky, tak tam se chyystáme teprve ve středu, nebo příští týden, dělá na směny, takže málo kdy se povee, že se trefíme do úředních hodin jeho volnem :-)

Ahojky :a: řekla bych,že přípravy jdou pomalu do finále,ale není den abych si nevzpoměla na nějakou drobnost :s:
Miminko se má dobře,myslím,že bude mít v oblibě kikbox :00: Za 14dní na kontrolu a budem poprvé natáčet monitor,tak se moc těším :h:

In reply to by Ergi

Ahoj,tak to buď ráda,my budeme mít taky nejspíš boxera nebo fotbalistu! :s: U nás už je vše nachystaný,složená postýlka zatím přikrytá a v ní spousta věcí,kočárek máme dole u rodičů,zbejvá mi vyžehlit plíny a zbytek oblečků. Kosmetiku máme,ještě koupit nějaký plínky. Do porodky mám asi vše,mám 2 balíčky vložek Samu,ještě bych chtěla tak 2-3 balíky Batist,sou prej delší,takže lepší. No pak už to jen všechno zabalit do tašky a připravit oblečky prďolkovi na odvoz domů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka