Studium mamky- ošetřovatelství Příbram

08.02.2013

Ahoj holky,
vím, že to sem nepatří, ale většina z vás je natolik spolehlivá v info, že se sem ráda obrátím i s tímto dotazem.Nebudete studovat vy, nebo někdo z vašich známých od září Bc. v Příbrami? Někdo z Vysočiny....DÍKY VŠEM OCHOTNÝM MAMINKÁM...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já chtěla jít tam nebo v Praze, ale co jsem koukala, je to časově strašně náročné...praxe a tak, takže ještě rok počkám. S miminem bych to nezvládla...Ty už jsi přijatá?

ahoj sice nestuduju v Příbrami, ale myslím že podmínky jsou všude dost podobné. Já studuju ČZU v Praze, obor pro státní správu a letos končím Bc.
Takže jak to funguje. Každý měsíc máme většinou celý víkend přednášky, které nejsou povinné a trvají 8 vyučovacích hodin v kuse. Zkoušky máme týden v lednu a my zrovna máme s učiteli domluveno že zkoušky budeme dělat místo blokových cvičení, takže mám 7 zkoušek v jednom týdnu, ale je to hodně individuální. Někde se můžou na zkoušky přihlašovat jak to studentům vyhovuje.
Co se týká seminárek atd. tak toho máme teda hodně málo, zápočty většinou získáváme za účast na přednášce.
Nevím co dodat, kdyby tě něco zajímalo tak mi klidně napiš :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem z HB. Tak je to trochu z ruky....podpora, no, spíš s třemi dětmi není moc kdy,babička není zrovna hlídací- i 2x měsičně na specializaci v místě bydliště jsem jí musela přemlouvat a to mi uznali praxi, takže jsem nemusela nikam chodit. Já jsem na cestování debil a jet autem se bojím.

In reply to by martina

já mám 2 děti, studovat jsem začla s jedním a na začátku druhého ročníku se mi narodila dceta a na podzim chci zase otěhotnět a podala jsem přihlášku na navazující obor dvouletý :D
babičky mám obě 400km takže hlídání prakticky není vůbec, učím se prostě po večerech jak to jde, přes den neudělám nic :-)
autem se taky bojím jet, ale prostě dám si
http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/
a tam ti to najde perfektní spojení, podle toho se nemůžeš ztratit :-)

mno jak tak koukám tvoje cesta bude skoro 4 hodinová a budeš mít taky 4 přestupy, ale odsud si můžeš napsat čísla autobusů, já si píšu i konečné stanice at vím na co se koukat kdybych přehlídla číslo atd.

Podle mě je to o tom jak moc to chceš dělat :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky