Myslíte,že když sem otěhotněla na samém konci plodných dní,bude to chlapeček ? Věříte na teorii rychlejších "mužských" spermií ?

29.01.2013

Ahojky holky,jsem hrozně nedočkavá ohledně prozrazení pohlaví mého miminka a přemýšlím nad teorií rychlých mužských spermií....Myslíte,že když vím,že jsem otěhotněla v den,kdy už jsem takřka být už plodná ani být neměla,tak,že můžu očekávat,že se mi narodí chlapeček ? Věříte teorii rychlejších mužských spermií... ?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky,moc děkuju za Vaše komentáře,jste úžasné,ani jsem nečekala tolik reakcí,zajímalo mě to hlavně proto,že jsem hrozně zvědavá a nedočkavá,14tého února jdu na ultrazvuk a to se pohlaví předpokládám dovím... Jinak doma už mám dcerku i syna,takže by mi to mohlo být teoreticky šumák,jenže jsem prostě zvědavá opice...

My jsme měli styk před ovulací - tudíž by to měla být holka, ale z plodové vody máme potvrzeného chlapečka.
Myslím, že se to nedá ovlivnit ... za malýho jsme rádi, jelikož doma máme už dvě holky :a:

Tato diskuse mi připoměla, jak mi kdysi jeden známý vyprável, že jeho kolega měl 11dětí!!! Chtěli holku a ta se povedla až na pojedenácté! Donesl jim i rodné listy, aby mu to věřili.

U syna nám to vyšlo - sex v den ovulace. Teď taky napjatě čekáme - sex dva dny před ovu... Jsem strašně zvědavá, vůbec nevím, jak bych to vydržela bez UTZ a měla bych čekat až do porodu :s:

In reply to by PetulkaJK

Ale sex dva dny před ovu- to podle mě není pro tuhle metodu to nejlepší, klučičí spermie prý žijí právě ty dva dny a holčičí 5 dnů, takže pokud by to měla být holčička, mělo by to být alespoň tři dny před, aby už tam ti kluci nekonkurovali.Dva dny před- výsledek nejistý- kluci ještě "žijí" a holky už na místo taky doplavaly a čekají na svojí šanci :-)

In reply to by Petyna

Šak já to nijak jinak neberu. Vůbec jsme nad tím před tím nepřemýšleli. Až potom, když už jsem věděla, že jsem těhotná, tak jsem si na to vzpomněla a dívala se, jak je to tento den. Ale že bysme :sex: jenom ten a ten den, aby to byla holka, to fakt ne. Kluka berem taky a nadšeně :s:

je to určitě jedna z mála metod,které mohou fungovat-ale pouze za předpokladu,že muž má relativně vyrovnaný počet mužských a ženských spermií :) U nás byl sex poprvé v den ovulace-byl to kluk a podruhé čtyři! dny před ovulací a stejně to je zase kluk :) jistotu nebudeš mít nikdy samozřejmě :)

Tak u nas to spolehlive funguje. Pokud jsme se snazili presne v den ovulace, tak se povedl kluk. Holcicku jsme si udelali dva dny pred. :dance:

Věřím, pokud máš naprosto pravidelný cyklus.V 70.letech vyšel na toto téma velký článek v Mladém světě- já jsem dle toho naplánovaná a asi dalších deset dětí v rodině- všem to vyšlo, tak jak chtěli. Jen já jsem takovej lůzr, co je neschopnej něco naplánovat- takže se mi v květnu narodí čtvrtá holčička :-), no ale nevadí mi to. Já mám cyklus nepravidelný, takže poznat, kdy je tan správný čas na holku či kluka, je u mě nemožné, tohle dítko navíc bylo počato neplánovaně.

spolehnout na to pochopitelně nemůžeš, to by si to všichni plánovali :) ale já třeba zpětně zjistila, že to u prvního takhle bylo (kluk) a pak jsem stejnou metodu použila i při odhadování, kdy se snažit o holčičku, protože jsem ji moc chtěla, a mám ji :€s€: ale třeba to fakt byly jenom náhody osudu :a:

Podle mě to ovlivňuje podstatně víc faktorů než jen jestli žena otěhotní na začátku či na konci plodných dní.

Nevim jestli je to úplně pravda, ale já otěhotněla myslim ze sexu v den ovulace, a nebo po, byl oba dva dny, a na 90% je to chlapeček :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka