Vše vyřešeno :-)

25.01.2013

Ahoj holky :a: V srpnu jsem tu psala, že má přítel milenku. Letos to byly nejhorší vánoce co jsem kdy zažila. 2x jel za ní mezi svátkama aby prý nebyla sama. To mě fakt nakrklo. A co já a děti? Tak jsme si na silvestra sedli a začali to konečně řešit. A já vyhrála :) Jel za ní 1.1. a ukončil to. Ona to na něj ještě chvíli zkoušela, ale já jí napsala pár sms a už je klid. Přítel se mi týden za vše omlouval a prý už je napravený a v životě nic takového neudělá. A já mu věřím. Teď plánujeme třetí mimčo tak se snad zadaří :) díky všem, které jste mi držely palce. Díky

Ahoj!
Dobře, že to s ní skončil, ale psala jsi, že spolu pracují i dvanáct hodin denně, jsi si jistá, že to může klapat, že se dál budou vídat v práci?

Máš maličké děti, tomu druhému nejsou ani dva roky, možná by se s plánováním miminka vyplatilo počkat alespoň pár měsíců, vždyť to není ani měsíc, co spal s jinou...Neříkám, že se nedá odpustit, naopak, chybovat je lidský, odpouštět božský, ale měla by sis říct o čas na znovunabytí důvery.

Nechtěj miminko jako náplast na zraněnou duši.

Držím pěsti, ať už je vše v pořádku! :a:

In reply to by Hypermatka

Ahoj. Máš pravdu, pracují spolu, ale já mám u nich v práci pár "svých lidí" (nevím jak to napsat) přece jen jsem tam pracovala 10 let. Takže mám tak trochu přehled. Když mu po rozchodu psala tak mi dával vše číst. Teď už mu nepíše. Nakonec z něj vypadlo, že se s ní chtěl rozejít už dřív,ale nevěděl jak. Trouba... Teď se chová jako znovuzamilovaný...Tentokrát zase do mě.... Díky za držení pěstí.
P.S.: miluju Tvoje články...

In reply to by maxik

Držím palce, ať už je vše OK, ale pro jistotu bych opravdu s dalším dítětem počkala... Dej tomu aspoň rok. Když se denně potkávají v práci, tak jsi v nevýhodě. Dnes je ona zraněná, pak bude uražená a naštvaná, pak jí to malinko bude jedno a pak si vzpomene, proč s ním byla... Odolá tvůj partner tentokrát? To může trvat i pár měsíců...
prověřovat je fajn, ale co když v 5.měsíci těhotenství zjistíš od svých vnitropodnikových zdrojů, že ti dva v tom zase jedou?
Dej tomu čas, aby se s tím všechny strany srovnaly.

In reply to by nani77

Na to jak ho znám tak si myslím,že už do toho nevletí. I když jsem si myslela i předtím,že ho znám a ejhle... Budu věřit,že je poučený. Čekat se mi nechce. První dítko i druhé se nám povedlo až po 10 měsících snažení. Děkuji za odpověď a za názor.

In reply to by maxik

Já Ti vážně nechci kazit radost a brát Ti přesvědčení, že vše už bude o.k., ale sama jsem měla vztah na pracovišti déle než rok, rozešli jsme se nejmíň desetkrát, přísahala jsem si, že jsem s nim skončila a stačilo být chvilku někde o samotě a už jsme v tom zase lítali- přece jenom trávit s někým tolik času každý den... to se těžko odolává. Sice jsem nikoho nepodváděla, ale bylo to tak silný, že bych v tom nejspíš lítala, i kdybych měla jinýho partnera.

Zkusila bych na partnera zatlačit, ať si najde jinou práci, nebo zajít za šéfem, aby jim nepsal stejný směny. ;)

A děkuju za náklonnost k mým článkům :s: :a: ;)

In reply to by Hypermatka

Jinak on opravdu může být přesvědčený, že už Ti nikdy neublíží. Zvlášť ve chvílích, kdy je s Tebou...Jenže oni ti chlapi ( a nejen chlapi) občas přemejšlí tím tam dole, respektive nepřemejšlí vůbec, když příjde na věc. Pak je jim to třeba líto, ale prostě se neovládnou...Proto bych trvala na podmínce- sejde z očí, sejde z mysli. Aby se vůbec nevídali. ;)

Upřímně, já sama bych asi neměla minutu klid, kdybych věděla, že jsou právě teď spolu, i když jen pracují...

In reply to by Hypermatka

Ta práce mě taky štve. Ale asi dojde na to, že změní práci z finančních důvodů. Vzali jsme si hypo takže by se víc peněz hodilo. A já budu klidnější :///: Podruhý v životě jsem ho viděla plakat. Poprvé když mu zemřela sestra a teď když jsme to řešili. Snad mu tahle aférka stačila na celý život...

Moc ti to přeji, ale z mých vlastních zkušeností ti napíšu jedno přísloví - Důvěřuj, ale prověřuj!!
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky