Nešťastná...

12.01.2013

Ahoj holky, zdravím, jsem tady nová :a: Asi se potřebuju někomu svěřit, protože mám bohužel pocit, že mě nikdo neposlouchá :? A potřebuju to ze sebe dostat, jinak se tím asi utrápím...Já vím, že jsou na světě mnohem horší záležitosti, než ta moje, že jsou páry, které nemají ani jedno děťátko ( a ze všeho nejvíc jim přeju, aby se jim to povedlo), ale já bych strašně moc chtěla druhé a prostě to nejde. (Ostatně na tom 1. jsme taky úmorně "makali" téměř rok) Úplně cítím v sobě nějaký blok, kterého se za boha nemůžu zbavit a s každou další "mrchou" menstruací jsem vždycky úplně nešťastná, brečím a je mi fakt na nic...Jak se toho mám zbavit, abych na to tak nemyslela? Já totiž asi vím, v čem ten blok vězí - můj manžel mi dal ultimátum, že jakmile neotěhotním do konce roku 2012 (což se samozřejmě nepovedlo), tak už se snažit nebudeme :r: Zatím to teda ještě úplně "neodpískal", ale to se může každým dnem změnit a toho se fakt děsím. Navíc ta nespravedlnost, když se to jiné ženě podaří, ani neví jak a to klidně v 6-ti nedělí, nebo při kojení, při nadváze??? Ach jooo. Já mám bohužel podváhu - 46 kilo a nejde mi přibrat a manže zas nadváhu 105 kilo...Jsem taková jeho "drahá polovička" doslova :///:
No, před týdnem jsem začala pít bylinky na pročištění krve, a pak mi paní bylinkářka dá nějaké byliny právě na podporu početí, tak jsem na to zvědavá...Jestli nezabere už ani to, tak to asi vážně vzdám :( Nejsem zrovna silná povaha. Spíš srab.
Ale mám úžasného manžela a toho nejlepšího a nejkrásnějšího syna na světě a už kvůli nim chci být prostě v pohodě a ne se vždycky sesypat, jak domek z karet :n: ...
Děkuji za "vyslechnutí", když jsem to napsala, tak už se mi malinko ulevilo...Snad to bude čím dál lepší...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka