???

20.12.2012

Ahoj ženy :a:
Mám jeden dotaz (trošku hloupý): když podvádí žena muže tak se mužovi říká, že je paroháč. A co když je to naopak? Přítel mě podvádí s o 14 let mladší holkou tak by mě to docela zajímalo. Díky

Podle me se takove zene rika 'ta, co by to mela rozseknout'. Psalasuz v srpnu, ze s ni je. Evidentne Ti to nevyhovuje, tak proc to nerozseknes? Jeho k reseni nic netlaci, ma Vas obe, Ty to vis, takze borec... Cim driv to rozlousknes, tim driv to prestane bolet... :a: drzim palce :one: :dance:

zvláštní otázka,ale když se nad tím zamyslím,tak asi taky nevím,paroháč je jasný,ale v ženském rodě... :? určitě není žená,kterou muž podvádí kráva :00: ,nemusí to být ani chudinka a některá si za to vůbec nemůže sama..
nevím,nemám zkušenost,naštěstí,ale otázka zněla jak se říká podváděné ženě.. tak bud paroháčka a nebo v jiném tvaru.. použila bych,že mám parohy..
ps: je mi to líto :k:

In reply to by Kacka9

Kači to nebylo myšleno zle,jen mi přijde nespravedlivé,že podváděná ženská by měla být chudinka a nebo že každá si za to může sama.. to je blbost,ovšem vím,že se to říká,takže chápu,že tě to napadlo :k:

In reply to by Leushka

Já to tak ani nebrala, že by to mělo být myšleno zle :) Musím používat víc smajlíků :) .... Já nevím jestli je to spravedlivé nebo ne, jen ,jak už jsem psala, vždycky člověk slyší, že je to buď chudák, ženská(která si to nezalouží) a nebo , že si za to může sama.Do rodinní situace těch lidí nikdo nevidí, takže těžko soudit.Pisatelky je mi opravdu líto a rozhodně jsme nechtěla aby ji můj příspěvek nějak urazil nebo ho brala jako výsměch, ale její dotaz nebyl o tom co se jí děje ale o tom jak se říká když,....
PS:Chudinak je pro mě ženská která o všem ví, všechno si nechá líbit a ještě si libuje v tom když ji někdo chlácholí a lituje, taková mi pisatelka nepříjde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka