T ch ý n ě :-( :-( :-( :-( :-(

28.04.2008

Holky,tohle dostalo i mě a tou mám svou tchýni docela ráda...Včera jsme se vrátili z víkendu a ona mezi dveřma,že udělala průser,že u nás v sobotu byla sociální pracovnice podívat se na Míšu a řekla,že Míša bydlí dobře,ale že by nám měla pomoct...Tak jsem nechápala oč jde,jelikož jsem odjížděla z uklizenýho bytu,jen v koši na prádlo co má malinký, bylo odblečení, ale jelikož netekla voda správným tlakem, házela mi pračka chybu,tak jsem to nechala,až se vrátím..přeci si kvůli dvěma várkám nezničím pračku..
V tu chvíli jsem si říkala,co to muselo být za krávu,kolik rodin žije v bordelu a jí vadí košík s prádlem... :jawdrop: Otevřu dveře od svýho bytu a tam vypráno,vyžehleno..Tak jsem pochopila,že ta sociální pracovnice byla naše babi(ona pracuje jako sociální pracovnice),která se na nás přišla podívat před odjezdem na víkend..
Tak říkám budiž, nudila se,tak nám chtěla pomoct, ale když jsem našla vyrovnaný vložky v koupelně,na regálu,teď když je navíc nepotřebuju a nevím,kde je vzala,protože moje nejsou, tak jsem běsná..proč do koupelny to taky nechápu...většina lidí je používá na wc,ale to je fuk, najednou mám pocit,že v jeden den mě připravila o věškerý soukromí..
A chci odtud ihned pryč..už tady žít nemůžu..

No to docela přehnala, to by mě teda taky naštvalo a to hodně :spid: no my bydlíme v bytě, který patřil přítelovu otci a oni od něj mají taky klíče, ale tohle by si snad nedovolili :(

:n: :n: tak takový případ jsem snad ještě nezažila, úplně Tě chápu, ale snad Tě manžel podpoří :one:

Týjo, tohle mi silně připomíná moji babičku a tetu, jsou naprosto stejný, jen je to ve vyšší míře. Bába mámě i mě přerovnávala skříně a žehlila prádlo a nadávala, že máme bordel a tak a tetka to dělá sestřence taky, ale ta je ještě posedlejší, sprostě jí nadává a tak....jsou obě už v důchodu, tak maj hovno co na práci přes den a buzerujou ostatní.
Normálně tomu udělej přítrž hned ted, dokud je to v začátku, jinak to nikdy nepřestane a bude tam pořád!!!!!

No tak koukam,ze nejenom ja a moje deti ( 3,3roky a 33.tt) maj BLAZNIVOU BABU tchyenu (jak rikam)!!! DRZIM MOC PALCE AT TO ZVLADNES!! A hlavne se vcas ozvi!! Nenech si strkat od ni nos do veci do kterych JÍ NIC NENI!!! Rekni ji vsechno co te stve!! Slusne a zretelne!!! Ona by ti to rekla na tvem miste urcite taky a mozna i horsim zpusobem!! A taky radim mluv s manzelem a stujte pri sobe!!!! PEVNE NERVY a i presto usmev na líci preje Anna :\x:

In reply to by dedul

:a: :a: :a: ...já myslím, že jsem hodně klidnej člověk, ale zrovna to ve mě vře,takže rychle vypadnu nekam ven,abych to ze sebe dostala a po roce,kvůli pár dnům, co tu ještě budeme neudělala scénu..
...kačátko :c:

No to tě chápu, taky by se mi to nelíbilo... Nejhorší je, když tchýně nemá soudnost a má od vás klíče, to jsem zažila s bývalým. My bydleli u nich v druhym bytě - dvougenerační barák a oni nám pro změnu chodili topit, abysme prý nemuseli, když se vrátíme z práce... No ale mimo jiné mi vždycky všechno projeli a užírali o Vánocích cukroví, co jsme dostali od nich kupovaný nechali, ale domácí od mojí mamky jim jelo... Teď už se tomu směju, ale předtim mě to vytáčelo do bělo. Prostě mladý mají žít odděleně, pokud možno i v úplně jiném městě...

no, tak to je fakt hrozný, to by mě taky štvalo.. Naše babička bydlí asi 200 km od nás, takže se s ní moc neznáme (táty máma), takže jezdí tak někdy 2x do roka, ale třeba na týden.. no samozřejmě jsme museli chodit do školy, rodiče do práce.. když jsme se vrátili, byly odšoupnuté skříně od stěny, aby za nima mohla vytírat a dokonce vyrovnané oblečení ve skříních.. máma vždycky šílela, ale táta se samozřejmě zastával babičky.. :)) tak držím palečky, přeji pevné nervy :)

In reply to by roavane

:a: :a: :a: ...tak to naštěstí manžel stojí pokaždé při mě,on říká, že s mámou už žít nebude a nenechá si ničím kazit manželství...ale to s tím stěhováním nábytku jako bych to viděla jak to u nás bylo o víkendu :jawdrop:
...kačátko :c:

In reply to by Monča K.

:a: :a: :a: ...my doděláváme svůj domek,už se dodělává dlažba a dřevěná podlaha by měla být dodělaná tento týden a zatím žijeme u nich s tím, že každý máme své patro...Kdysi ten barák stavěli s tím, že tam manžel zůstane.... ale to jsem mu zrovna řekla, že nikdy..absolutně to není dům podle mých představ,je to obrovský 3 patrový dům jak panelák :00: a já mám ráda takový to "typický venkovský stavení" = kámen a dřevo... :one:
...kačátko :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka