jak to máte se sxem? A nemyslím jen těhulky

11.11.2012

Ahoj holky,musím sama uznat že sex mi nikdy nic neříkal. Asi jsem nenašla toho pravého. Ted mám dva roky přítele,mimochodem ted spolu čekáme holčičku,a ten mě pěkně rozmazlil,prostě je to to, na co jsem pořád čekala. takže ze mě můžu říct se pomalu stala nymfomanka. Ze začátku super,chtěl pořád,ale ted to ochablo. Je pořád unavený,padne osmá hodina a on už spí a na sex nemá ani pomyšlení :-( Mě to trápí,protože já jsem rozjetá a mám chut pořád. Neříkám mít to každý den,ale on si mě tak zezačátku naučil a ted mu to stačí jednou týdně a to ještě musím začít já. Nemyslím si že má někoho jiného,on má opravdu dost náročnou práci,a ještě do toho stavíme barák. Já jen jak to máte vy a jak to řešíte? Mě to prostě chybí,jeho doteky,objetí,vleze do postele,otočí se a spí. Já mám ted chutě ještě větší a po porodu se bojím že to bude obráceně,s první dcerkou jsem něměla chut snad půl roku na nic,ale to bylo taky hodně chlapem. Omlouvám se ,můj problém se vám bude zdát primitivní,ale mě to fakt trápí,nevím co se s ním stalo....:-( Chybí mi..

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak my jsme spolu už 20 let a pořád super :h: ,bohužel ho mám doma jen o víkendu takže to vše doháníme :s: ale je to o zvyku,začátky byli krušný,ted už si na to v týdnu ani nevzpomenu-hotová frigida :///:

In reply to by Guffanecek

vubec se nehádáme :) to je zbytečná ztráta času.Manža se celý víkend hodně věnuje malý - 2,5 roku.A já bohužel zjištuju že místo abych si odpočala když jsem tady na všechno přes týden sama,včetně 3 dětí tak lítám jak debil,vyvařuju,naklízím,jen aby byl tatka doma spokojený a v neděli jsem ráda že jede pryč a já budu mít klid :( Nicméně většinou každé pondělí brečím

In reply to by Zdenda3

Je tak to jsi jako ja....manzel pracuje v miste bydliste, ja se vzdycky tesim na vikend a v pondeli jsem stastna, ze se za nim rano zabouchnou dvere.....haha jenze je fakt, ze ja vim, ze se v 18hod. vrati.....ale prace mam vic kdyz je doma....

1-2x denně. :) Nás to i po letech baví :s:
dokonce je to líp a častěji než v začátcích vztahu, tak neztrácej naději, může se to zlepšit. Jen bys to asi neměla nechávat jenom na něm a čekat až se on k něčemu rozhoupe. Taky nechávat to až na večer na postel je dost nuda a opruz. Stereotyp dokáže znechutit všechno.

Já musím říct že u nás se chut na sex hodně zvýšila co spí děti spolu v pokojíčku a konečně máme ložnici společnou a jen pro sebe :-). Ještě v květnu jsme bydleli ve 2+kk čtyři lidi., takže přítel spal v obýváku a já s dětma, pak jsme šli do nového 4+1. Obě děti ( 4 a 1 rok) spí od začátku spolu, taky byl od přítele dán pozažadavek at spím nahá a musím říct že tak obden :sex: :-) A řekla bych že protože oba dva hubnem je to taky pořád lepší a lepší...jsou i větší možnosti :D Taky jsem četla že tlustší lidi obecně chut na sex mají menší. To že budeš mít přítele tak daleko je blbé no, tak uvidíš, ale třeba o to bude mít větší chut, když se uvidíte míň :-)

No popravde u nas uz nebylo nic pul roku.Kdyz jsem byla tehu tak jsme tak 2x :sex: ,vic nechtel,coz jsem i chapala.nekdy od kvetna,cervna uz vubec nic.myslela jsem,ze po porodu a sestinedeli "zacneme",ale zatim porad nic.nejak jsem si "odvykla" a ani mi to uz neprijde,ze nechce :s: Ze zacatku,par mesicu,jsem zjistovala,proc nechce,co zatim je,ale nikdy mi vlastne neodpovedel,jen ze neni chut.tak ted uz se ani neptam,a fakt to neresim.taky chodi spat v osm-deset,kdezto ja pozdeji,uspavam malou a jak ona usne,to uz zase spi on.

In reply to by sachmeta

ale ono se říká že jak se přestane úplně už není chuť. Já jsem do něho popravdě úplně zblblá,měla jsem před ním hrozneho blbce,dluhy,výhružky,exekutoři,no prostě nebyl schopen se postarat o svou rodinu. Zapřísáhla jsem se že už nikdy žádného chlapa nechci a on přišel úplně nečekaně. Je to skvělej táta,má rád i mojí holčičku,nedělá rozdíli. Akorát ta jeho práce...ale já to věděla od začátku,on je prostě úplně tipyckej (ták ted mi vypadlo to slovo :-) ) No prostě pro něho práce nadevše,dělá do večera,ted teda ani domu jezdit nebude. No ale jinak skvělej chlap,miluju ho,obdivuju a vážím si ho. Proto mi tak strašně chybí aspon to pohlazení,sáhnout si na jeho tělo,prostě je to pro mě chlap s tím velkým CH...I když samozřejmě někdy je na odstřel,jako každej chlap :-)

In reply to by Hypermatka

takže ano,určitě lepší. postará se o nás,má nás rád,jen ta jeho práce mě občas dusí,protože má přednost :-( Tuhle jsem byli pozváni na svatbu,věděl to dlouho dopředu,den před tím,se dozvěděl že musí prostě do práce,prostě musí,hm takže na svatbu jsem šla,ještě podotýkám jeho rodině, já a děti...Ono všeho moc škodí.

In reply to by Guffanecek

ty jo to je docela na prd..já měla bejvalýho taky workoholika...večně dělal přesčasy prtoo aby měl hodně peněz..mě byly peníze fuk k životu nepotřebuji extra peněz abych byla štastná ale on byl jinej prostě furt jen pracovat pracovat at může vydělávat co nejvíc..a kuli tomu sme se věčně hádali protože byl věčně v práci a já věčně s malou se nudila doma..takže sme spolu vydrželi jen 8 měsíců...ted mám chlapa co pracuje denně od 7-16h a jsem fakt nadmíru spokojená tolik času s ním to je prostě skvělé a víkendy volné :-) už bych neměnila...takže uplně chápu jak se cejtíš...

dostal práci 300km daleko :-( Takže bude jezdit domu jen na víkendy. Já se zblázním a to jsem si tu stěžovala že nic nemám :-( Tak ted ho neuvidím vůbec. Máte to některá taky tak? Vím že si musím zvyknout,odmítnout to nemůže,ale bude to krutý,je mi smutno už ted a to tam jde od příštího týdne...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ted jak jezdím ještě každý večer na stavbu,pomoct mu,tak malou vidím jen večer usínat a ráno když jí vypravuju do školky. Tak aspon tohle se změní a až se narodí sestřička,bude to úplně jiné,já vím....Snad nám to vydrží a budeme si vzácnější,je spoustu takových rodin a funguje to. Nerada bych ho ztratila.

Ahoj,u nas to je stejne,presne jak pises,taky tim trpim jak pes,tak se ho aspon snazim k akci sem tam vydrazdit:-D jak kdybych s nim tak nenapadne flirtovala,jemu to zalichoti a hned se chyti:) jinak..do nedavna jsem jedla antikoncepci a byla sem frigida nejvetsi,ale jemu to nevadilo,byli sme na stejne vlne:-D ted uz mam vysazeno a aj se za to stydim jaka su ted nenasytna:-D

In reply to by Renďa.24

já už taky přemýšlela jestli jsem teda vůbec normální,ještě když mi řekl že nemyslím na nic jiného. No,copak za to můžu...Mělo by mu to naopak lichotit. Asi se budeme muset smířit s tím že nám ty chlapi stárnou :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hlavně když si zapne notas a čumí na ženský. No to bych vraždila. Ale oni jsou prostě jiný,fakt z jiné planety.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ted je to fajn,mám chlapa s velkým Ch...ale ten sex s ním mi chybí,sakra,můžu za to že ho miluju a chut mám,jen ho vidím? :-D Ale když se o něco pokusím tak miřekne,přeci spolu nejsme jen kvůli sexu. Jo má pravdu,nejsme,ale....:-D Ono se mi to po porodu srovná,to nebudu mít chut dlouho.

AHOJ tak jak čtu je to jakobys psala o mě :s: jsem na tom úúplně stejně.s přítelem jsem rok a půl a zezačátku sme fakt každej den nebo obden a ted už jen 1-2x týdně...řeknu ti že mě to zezačátku hodně sralo protože mi to taky chybí ale ted když jsem těhu jsem naopak ráda že to po ěm nechce pořád protože se o prcka bojím páč dycky po sexu mi ztvrdne břicho a je mi špatně..takže ted mi to ani nevadí ikdyž teda bych častějc ale kuli prckovi radči ne..jinak přítel taky právě je furt unavanej a ve 20h už spí je to hrozné s ním :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky