Co na výročí?

25.04.2008

Ahoj holčiny,
potřebuju od vás radu.Budem spolu s přítelem 3 roky 15.5 a já přemýšlím co mu dát k výročí,zatím mě nic moc nenapadlo.......:(poradíte mi?

většinou chodíme na večeře... nijak zvlášť to neřešíme. "Oslavujeme" každý den něčím, že jsme se našli a že máme jeden druhýho...

že se ta naše holčička narodí o pár dní dřív.. S přítelem jsme 31.7. dva roky a termín mám 7.8., tak by to byl ten nejkrásnější dárek :\x:

Ahojky, loni dostal můj přítel na 2-leté výročí dvě rybky do akvária (700,-Kč), který si přál. Letos ale taky tápu co mu dát. :s: :a:

Ahojky,
mi jsme s manželem byli akorát včera 4 roky a dostala jsem od něj velký kulový. Takže mu to nedaruju, ale koupim mu flašku nějakého dobrého vínka. on vínečko rád.

In reply to by Jajusskaa

No minuly rok jsme meli svatbu a manzilek uz touzil po mimi....Vysadila jsem prasky,ale netusila jsem,ze to prijde tak rychle.Otehotnela jsem na poprve.Ted si to uzivame a uz se tesime na nasi Terezku.Tak tomu dej jeste cas urcite oba vycitite az bude ten sparvny.

In reply to by Jajusskaa

Ja jsem nechtela ani ted.....ale proste se stalo.Jeste jsem nemela potrebu mit mimi.Bylo nam fajn.....ja jsem si chodila parit to jsme jeste zili v Ostrave.Ted zijeme v Dansku a jsem stastna,ze cekam malou.A manzilek ten zari je blazen do deti.Znamena to pro nej vse.Ja bych se asi nikdy nerozhoupala k tomu si rict"ano chci mimi"

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka