Plánovaný císař - jak se určuje termín?

27.09.2012

Ahoj mamky, tak jsem se dozvěděla na poslední kontrole, že mě nejspíš čeká 2. císař. Prý je nějak špatná ta jizva z prvního a doktor mi řekl, že by to neriskoval. Chci se ale zeptat - jak to doktoři naplánujou s termínem? Já mám termín na Silvestra, ale první dítě bylo o 12 dní dřív a teď si taky myslím, že nevydržím do termínu.... Kolik dní před prvním termínem jste plánovaný císař měli?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuju za vaše odpovědi. Tak jsem zvědavá, na kdy to bude naplánované a co se příště dozvím :) No já bych ráda, kdyby to bylo dřív a na vánoce už jsme byli 4 :) a doma :)

Ahoj.Mě naplánovali císaře na 40+0 přesně na termín podle UZ.Chodila jsem ale na kontroli a doktor říkal že by se udělal i dle aktuální situace :a:

ahoj tak mě plánovali druhéhoo císaře kvůli velikosti mimča a termín jsem měla den před termínem podle utz .-) a ničeho se neboj, je to pohodka :-)

Ahojky, já jsem měla první císař plánovaný a byli jsme 38 + 6 Naplánovali mi ho asi týden předem, malý byl KP. :a:

ono bude spis zalezet na aktualnim stavu,pokud bude nutne tak se udela opravdu ze dne na den,pokud bude vse v poradku tak se sekce naplanuje az kolem TP

Záleží i na porodnici. Já rodila v Praze v Podolí a termín dle utz jsem měla 1.5. Mladý pán šel ven 23.4. Měla přede mnou rodit ještě jedna maminka, ale ta jela do porodnice už víkend předtím, rozjel se jí porod. To ji pak berou hned. Ale myslím, že kdyby se něco doktorovi nezdálo, tak to taky vyřeší dřív. A vzhledem k tomu, že máš termín na Silvestra, tak to asi bude možná i v tom 38. týdnu, aby se "neotravovali" přes vánoce- známe doktory

ahojky,mě to taky bohužel čeká (KP a první císař) a doktor řekl,že to plánují max. pár dní před plánovaným termínem.Co vím,tak určitě čekají do začátku 40. týdne,aby bylo mimi co nejvíc vyzrálé.Dřív to není potřeba.Každopádně,kdyby se porod rozjel,tak co nejdřív do porodky,císaře udělají akutně a není to žádná vyjímka,žádný strach :)

Ahoj, já měla termín 2.1 a císaře mi naplánovali na 27.12. s tím že nástup byl už 26.Pokud nemá maminka nějaké problémy, plánuje se vždy na 39 +, alespoň tak to bylo řečeno mě. Držím palce ať mimčo vydrží, určitě tě budou víc hlídat :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka