Aktuální bříško 40 tt. :-)

23.04.2008

Tak patrně poslední památka. Nejsou lidi, tak musím průběžně dokumentovat sama. :///:

No pěkný pupendo, aby tě to nezlomilo, když to máš jen v bříšku :!k: Ale ono to snad za chvíli přeskočí do kočárku co :!k: Dobrej nápad přesměrovat tu naší sloupkovou diskuzu, už tam pluji :a:

In reply to by Johanna

našli moji rádcové našli :a: mě příjde že už mě to břicho destabilizuje na všechny strany :!k: kámoška dneska přišla a říká že jsem furt stejná že to mám v břiše a jak to dělám a já že mám nahoře 15 kilo tak to jen v tom břiše nebude, nebo mám dítě asi z olova :!k:

In reply to by Ditousek

Já to taky nemám jen v břiše....mám nahoře 13 kilo tak to taky někde bejt musí a miláček ( on je tak nechutně upřímnej ) mi už dávno řekl, že mi narostl zadek a pod.....ale říká mi to jen on....zajímavé..... :00:

In reply to by Johanna

No tak to je miláček hodnej že ti to připomene kde ti co přibylo, co kdyby náhodou sis toho nevšimla a byla z toho pak překvapená :!k: já myslím že tyhle naše váhový přírůstky jsou v pohodě a co zbyde že člověk fakt rychle vyběhá, aspoň já se až na to přetlačování v břiše cejtim fakt v poho, čekala jsem mnohem horší stavy, ale jak to říká můj chlap, já si vždycky vytvořím v hlavě ten nejhorší scénář a pak už to může bejt jen lepší....tak doufám že to tak bude i u porodu :!k: :!k:

In reply to by Ditousek

Jó jasně...takovej je on. Měla bys zpevnit to a to.....ale když si obarvím vlasy a nebo mám něco super na sobě, to si nevšimne ani náhodou.... :n: 8)
Tak to já si to vždycky spíš maluju a uklidňuju, že tentokráááát... :///: Snad konečně tentokrát nebude ten porod tak děsnej, mám strach čím dál víc, ale zároveň už to chci mít za sebou...znáš to. ;-)

In reply to by Johanna

No asi nemá potřebu to komentovat, když to vypadá dobře, dej mu pětadvacet na holou a bude :!k: no já mám výhodu - nevýhodu že vlastně nevím do čeho jdu, takže je to na na jednu stranu lepší, protože na tom dopředu stejně nic nevyřeším, ale bez obav taky nejsem, jsem ráda když se můžu na věci připravit a v tomhle případě mám smůlu, jediný co můžu je si zbalit tašku a to už jsem včera finálně zvládla a vysvětlila miláčkovi co je co :!k:

Ty mas ale krasne brisko! :) A neboj, u mne taky nejsou lidi. Mala bude mit v miminkovskem albu dost podobne fotecky... :00:

Děkuji všem ! :k: :girl: ....já mám pocit, že mi snad bude to bříško chybět....já si tak zvykla.... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka