Prosím o radu - infacol, biogaia

18.08.2012

Prosím o radu,máme holčičku 14dní starou a trápěj nás prdíky,skoro celé noci nespí a pláče,cvíčíme,nosíme na tygříka,mažeme bříško Pupíkem,dáváme na bříško a nic nepomáhá. Doktorka nám dala před týdnem Sab symplex,který se může až od 14tého dne,postupně jsme dávky zvyšovali a teď dáváme 5kapiček před každým kojením,včera nám doktorka řekla,že to můžem obohatit ještě o probiotika,pokud to nepomáhá,ty jsme dneska koupili,ale v lékárně nám řekli,že se můžou až od 1měsíce,jmenujou se Biogaia,tak teď nevim jestli je můžem dát? Nemáte s tim někdo zkušenost? A nebo něco,co vám aspoň trošku na prdíky pomohlo? Moc děkuju za každou radu a názor.Doktorka nám řekla,že nám poradí v lékárně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Danickaa

Jojo prdíky jsou hrůza u první dcerky jsem si fakt užila brečela i 5hod. v kuse (mezitím se nakojila) než se pořádně vyprděla, ale bohužel v té době mi dr. řekla jen o sab simplex a o ničem jiném jsem nevěděla a možná ani nic nebylo....
Nyní druhá dcerka také na ně trpí, ale bio gaia + infacol docela zabírá sice trochu pláče, ale prdne si docela rychle... nyní mám koupený lefax tak uvidíme...
Malé je měsíc

In reply to by lucisek

To máš pravdu,prdíky jsou opravdu hozný,dneska jsme koupili Infacol a dáváme biogaia,tak snad jí to aspoň trošičku pomůže....v sobotu jí bylo 14dní. A jak dlouho užíváte Infacol a biogaia? Prý ty biogaia chvilku trvají než zaberou,alespoň 5 dní,my je dneska dáváme 3den a zatim bez efektu.Radíš se s doktorkou,když měníš kapičky?

In reply to by Danickaa

bio gaia máme 5.den a infacol už dobíráme 3. balení takže cca 3týdny
s doktorkou jsem se neradila.... prostě to jen vyzkouším...
to víš už mám druhé mimčo tak to nijak neřeším a těším se až to po 3měs. přejde :-)
bio gaia zabírá prý až tak po týdnu někdy i déle

In reply to by lucisek

já už jsem se ohledně toho inflacolu taky neradila,sab jsme brali týden a ani trošku zlepšení a po těch recenzích tady jsem ho vzdala :///: ale zase si říkám,že by to snad nebylo volně prodejný,kdyby to mamči nemohli zkusit :) a když vám to celkem pomohlo,tak proč přecházíte k jinýmu? Teda závidim zkušenosti už s druhym mimčem :///: už víš co a jak a určitě i jak malý co nejlépe pomoct :///:

In reply to by lucisek

Super,moc děkuju :dance: to jsem moc ráda a koukám,že biogaia hodně maminky chválí,tak uvidíme a když jste zkoušeli jiný kapičky,radili jste se vždy s pediatričkou? Kdybych vysadila ten sab simplex a dala jiný kapičky. Dnešní noc byla noc hrůzy,malá zase plakala skoro celou noc a byla k neutišení :) takže moc děkuju :)

nas malej na to extra netrpel, presto od narozeni, i kdyz je az od ukonceneho prvniho mesice, davam Baby calm..a davam ho dodnes...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My máme právě taky strašné koliky :( v noci malá vůbec nespí a je k neutišení,ani moje náruč jí bohužel neuklidní :r: když už nakonec usne,tak mi pak ani nechce papat,jak je unavená :O To rolování nevim co je? V porodce mi toho moc neukázali......je pravda,že s krkáním máme taky problém,krká jen občas i když jí dávám po každém jídle,většinou mi začne plakat po večernim kojení a to je pak až do rána a to se v jídle opravdu hodně hlídám. Jinak moc děkuju :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

čajík na prdíky taky piju,celou konvici denně.....nepomáhá :O ale děkuju :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka