Golfky Bugaboo Bee - vaše zkušenosti.

16.08.2012

Mám možnost koupit bugaboo bee kočárek, a rozmýšlím se jestli do toho jít. Můžete mě napsat vaše zkuišenosti, stojí za ty peníze?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Za celou dobu jsme doma meli 6 kocarku a to jest edrazsich nez je cena bugaboo bee 1,coz je prumerna cena na trhu . A rozhodne nestoji.Teren nezvladnou a skladnost a lehkost typickych golfek tez postradaji . Takze pro me nesplinili ani jeden ucel. Na klasicke terenni jezdeni rozhodne nejsou a na dovolene, co se tyce skladnosti a lehkosti uz vubec ne...po slozeni jsou stejne velke jako nas 5.kocarek quinny moodd. Takze za mne ne!

Ahojky, ja ho mam taky , mam plusko a jenom chvalim. VOzim v nem tedka druheho prcka 6 tydnu a starsi 2,5 roku ma k nemu skejtik. Starsi strasne rad v nem jezdi, doslova brasku z neho vyhani na skejtik :). Jenom odporucam, nebudes litovat . Katka

Ahoj, kocarek mam, jsem s nim maximalne spokojena. Kupovala jsem ho, kdyz bylo synovi 9 mesicu a rad v nem jezdi dodnes, kdy mu je dva a pul. Dokonce se i ted v kocaru krasne vyspi. Strasne lehce se ovlada a je hodne prostorny, fakt doporucuju! Ja si ho rozhodne nechavam pro druhe dite.

In reply to by StellaVS

Tak to jsem ráda, že máte dobré zkušenosti. Asi do něj fakt půjdu:-) mám také 9 měsíční holčičku, a nebaví mě se tahat s těžkým kočárkem, mám teď cortinu:-( Na staršího syna jsem se zbláznila do golfek Peg pegero pliko, stály také dost. Ale byla jsem z nich tek zklamaná, nedaly se ovládat, celé roztřesené, atd. Nakonec jsem je během 3 měsíců prodala:-( Tak se zase nechci napálit.

In reply to by llenka

Urcite budes spokojena... Ja je kupovala kdyz mel maly taky 9 mesicu a babyparku v brne,ale kvuli tomu, ze casto cestujeme a do letadle sme chteli neco skladne a lehke. Operka se na krasne nastavit a ten muj velky raubir se v nem porad krasne vyspi .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka