Domácí kašičky-dotaz

28.05.2012

Ahoj holky,maminky a těhulky :a:

mám takovej dotaz,začala jsem malýmu dávat na noc kašičky,ale ty kupované a chci se zeptat jak děláte ty svoje domácí z rýže,vloček atd..?? nikde jsem pořádně nenašla recepty. A ještě se zeptám,to mám vařit ve vodě? V kravském mléce asi ne,že :? ? Nebo já nevim,jsem v tom nováček a jsem úplně mimo. Děkuji předem za pomoooc díííky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by TerezaG1

no já to nikdy moc neodměřovala. prostě ho dej míň než by byla mléčná dávka do flašky, protože to tou kaší hodně nabyde. Takže když mimi normálně vypije třeba 150ml, tak dej tak 100-120 vody a kaše bude víc než je těch 150. Snad je to trochu srozumitelny :dance:

Tak my jsme do 8mi měsíců jen kojili a kaše nekupujeme,mě přuijdou prostě chemický,děláme kašičky doma,na netu najdeš spoustreceptů :) Už je to měsíc co nekojíme,koupila jsem Nutrilon a ten mi malej blinká,tak jsme na Sunaru a večer mu dělám Sunar s piškotama nebo s dětskýma sušenkama-Sunarkama a nebos banánem,to by jsi koukala jaká je to bašta!Za prvé je to určitě zdravější neš kupovaný kaše,za druhý víš co ti dítě jí a za třetí je to i levnější :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky