zelezo

03.05.2012

Ahojte holky,
mam dotazek, mala musi uzivat kapicky-zelezo a nez jsme zjistili, ze skvrny od zeleza nejdou vyprat, tak jsem znicili par kosilek a dupacek. Obcas to potvurka nespolkne a vyplyvne.
Nemate nejaky recept, jak to nebo cim to vyprat????
Deky

Ahojky zkus ty skvrnky pokapat štávou z vymačkaného citronu, pak to hned vyper...malý to taky bral jak byl prdola všechno jsme měli špinavé, mám takový dojem že jsem to takhle čistila, ale už si nejsem jistá je to 6 let zpět :s: :s: zkus uvidíš za to nic nedáš :a:

Ahojky,
taky dáváme, naštěstí už dobíráme, protože je to hnus hnusný :s: ,ale ničím mi vyprat nešlo :n: Mám igelitový bryndáček a díky tomu jsem zničila jen 1 bodynko.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My po 2,5 měsících máme výsledky dobrý (jen doberem)- tak neboj ;) .Já jsem si brala ze začátku na krmení zástěru a dávám mu to s posledním soustem, jinak by dál nejedl :n:

In reply to by Sharik41

jo jo presne! pred jidlem samotne ji to dam nemuzu vubec, to pak odmita pit, tak ji je dam a hned na to ji dam spolknout sladke kapicky na prdiky, jinak to taky nespolkne. klidne si to drzi v pose i pet minut a kdyz ji pustim pusu, tak to vyplyvne.... miri fakt dobre, uz mam znicene tri tricka. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka