kočárek do letadla?

02.05.2012

holky, prosím vás, jak je to s golfkama? Můžou se mnou jako příruční zavazadlo na palubu letadla nebo musí do zavazadlového prostoru?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je to vsude jine. My v Mnichove odevzdali u letadla, a na Kypru jsme cekali tri ctvrte hodiny, nez nam je dali. To byl des, cekalo nas tam asi 5, mimina rvali... proste parada. Kdyby jsme je byvale dali normalne k zavazadlum (jde to pres tu pokladnu pro nadrozmerna zavazadla), prijely by s kufrem a bylo by to.
A kdyz jsme leteli zpet, tak jsme je na Kypru odevzdali zase u letadla a v Mnichove cekaly v hale u pasu s kuframa.

In reply to by BeeBee

děkuji:)myslíš, že to musím hlásit nějak dopředu nebo klasicky přijedu před letadlo a oni ho dají do zavazadláku?Kupuju kvůli tomu nejskladnější golfáče moon:)malé je sice 2,5, ale jestli bude mít let zpoždění, tak bude protivná, ucapkaná a já na prášky, takhle si může schrupnout a nebo pocouráme po krámkách a to vše líp uteče...

Na plaubě je pár míst pro golfky, ale hodně málo... My to měli nahlášené dopředu a přesto letuška řekla, že to nemá už kam dát, že je nás moc, ale že mi ho nachystají jak budeme vystupovat ;-) A opravdu jsem ho u letadla složila a oni mi ho u letadla zase nachystali.. :-) jen po cestě zpět jsem jim řekla, že nemusí neb na letišti, kde jsme přistávali, tak jsme byli od příletové haly pár kroků ;-)

Na palubu určitě ne, ale přijedeš s ním až ke vstupu do letadla a tam ho odevzdáš personálu, který ho uloží do zavazadlového prostoru.

Ahoj, na palubu určtitě ne, ale můžeš s kočárkem /je jedno s jakým/ až k letadlu a těsně před vstupem ho složíš a letušky a personál ho naloží. Když vystoupíš, tak ho budeš mít připravený :a:

In reply to by Ajkapol

My jsme ho dali v gatu v Praze a po priletu ho meli na pase s kufry...neni pravidlem, ze ho budes mit pristaveny...je to sazka do loterie...nekde ho po priletu mas v gateu,u letadle...nekdy ho hledas...golfky ti na palubu nedovoli...tak jako tak doporucuji specialni prepravni tasku,pokud nechces prijit o kocar..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka