vana nebo sprcha?

13.04.2012

Holky,sprchujete se nebo koupete?Já se doteď jen koupala,ale stále mě trápí výtok,tak už na to kašlu a přejdu na sprchování.

vana mě moc nebere už z toho důvodu,že mám pocit,že po sprše všechna "špína"jde pryč a taky bych měla strach s výtoků.

Ahojte, tak se rozhlížím nově v této diskuzi. Taky bychom měli mít srpňátko. Co se týče vany-sprchy, tak raději sprchu. Zkoušela jsem si i polebedit ve vaně, ale pak z ní vstávám, cítím, jak to všechno táhnu břichem, taky se mi zdá větší riziko uklouznutí. Každopádně pokud bych měla výtok, tak bych preferovala jedině sprchu. Výtok = fluor - může být v těhotenství normálně, ale někdy i při změně pH se můžou pomnožit kvasinky, jindy Streptococcus agalactiae apod., vše je sice řešitelné (i když někdy Streptokok na /lokální/ léky nezareaguje, pak holt při porodu rodička dostane včas injekci s antibiotikem, aby se to stihlo ještě přepasírovat do miminka, než projde těmi zastreptokokovanými porodními cestami). Myslím, že pokud je výtok s kultivačním nálezem nějakých těch breberek,tak je vhodnější sprcha. Každopádně by se k tomu určitě adekvátně vyjádřil gynekolog.

Já se odjakživa raději sprchuju, ale občas i vanu napustím, mykozu mám skoro pořád :00: asi tak 2krát za měsíc od té doby co jsem v tom.

In reply to by indoska

teď mi dělala kultivaci,tak jsem zvědavá.Už jsem brala čípky,ale nezabraly :( taky mám v pochvě fluor(vůbec nevím o co jde)...Jinak my jsme s manželem vanový :) jen přes léto mám ráda sprchu,že osvěží.

My máme vanu,ale koupu se jen když je mi zima nebo mě bolí hlava.Jinak si tam radši stoupnu a osprchuji je to rychlejší.Skus na ten vytok vodu zředěnou s octem,pomáhá to si sednout a vyluhovat se v tom na chvilu a třeba každý den.Vtěhu sem to taky dělala doporučil mi to dr. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka