golfky jane energy

08.03.2012

Ahoj holky, potřebovala bych nějaké reference. Přemýšlím o golfkách, nejlepší a nejlehčí se mi jeví Jané energy, nemáte je někdo? Nebo s jakými jste fakt spokojené? Chci polohovací zádíčka až do lehu a větší kolečka. Poradíte jestli jsou dobré nebo event. jinou alternativu? moc díky

já mám doma Cam portofino pro inspiraci a jsem s nima spokojená. Chtěla jsem hlavně spojené madlo a košík, který se dá taky použít.

In reply to by LPamela

Ahoj, tak tento má i kámoška a taky je celkem spokojená. No já už se jasně rozhodla pro jane energy. Dneska jsem ho vyakrovala a zítra jak jede tatka na fotbal tak mi ho po cestě vyzvedne. Já už se na něj těším :00: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takže taky zatim max spokojenost... Vidíš tak to mě ani nepadlo že by se špatně řídili jednou rukou. To mě možná bude trochu vadit, tak jednoruční řízení asi budu sem tam potřebovat, no ale přesto přezevšechno do nich ani stejně půjdu, zdají se mě nej.

Ahojky ja je mam po synovi a jak ted bude tepleji, tak do nich dam malou 16mes. uz se na ne tesim, byla jsem s nima max. spokojena jsou lehoucke, maji vetsi kosik (na nakup) jine bych nechtela, a to jsem je nesetrila a jsou jak nove. Myslim, ze budes spokojena, ja mam kocarky jane rada, ted mam slalom a taky byl super.jenze na leto uz se mi s nim nechce jezdit-velky do kufru, jsme 4 a mame vzdy dost kramu...

In reply to by maccina

Já mám ještě malou ve velké korbičce ale už je na knop, ted jak budu na jaře oddělávat kombošku tak ještě trochu místa bude tak myslím že za ten měsíc půjde Nelinka do sportaku. Takže tak cca v 8,5měsících. Golfky bych používala jen když by se někam cestovalo autem. Ted jsem prodala ty moje starý golfky chicco. Vypadaly dobře ale řídit je bylo hrůza a ani něměly polohování nožiček, no nedaji se srovnat s energy. Chicco bych už v životě nekoupila. A koukám na netu po těch energy na nějaký jetý v bezva stavu. Dnes jsem na jedny psala tak čekám odpověd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka