očkování proti neštovicím v dospělosti-Varillix

29.02.2012

nechávala jste se některá(nebo někdo z rodiny) očkovat Varillixem v dopělosti? můžete mi napsalt zkušenosti -reakce na vakcínu? i když si myslím,že moc nás asi není co je neprodělali v dětství což...já když to někde řeknu,u mudr,na rehabce tak se na mě dívají jak na exota :? otázku :vy jste neměla neštovice??? podají s takovým udivem až si myslím,že jsem nějaký exot či co :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju,já jsem plašan a všechno si najdu na netu a pak myslím na to nejhorší :s: :00:

Ahoj :) ,chtěla jsem se nechat očkovat na podzim společně s malou,ale zjistila jsem,že jsem těhu.Ted těhu nejsem a čekám až doktorka objedná.Také na mě koukali jako na exotku:-( Malá reakci neměla.tak snad mine i mě :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak na tohle zrovna nevěřím :///: bud prostě bude a nebo nebude,to že na ni myslím to fakt neovlivní...byla jsem v kontaktu s neštovicema a myslela jsem na to celý měsíc tak strašně každý den,až mi bylo blbě a nedostala jsem je :s:
každý je jiný,má jiný organismus a někdo má holt reakce docela velké a někdo má štěstí,vím že to neovlivním,jen sjem se chtěla zeptat na zkušenosti..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc děkuju :k: já zas mám ze života zkušenost,že když se hodně bojím a přeháním tak to je v pohodě a naopak,když jsem jistá že bude všechno ok a zapomenu na to,je průser jak kráva... :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a mě se to sakra ne a ne otočit :s: :s: :s:
že by to bylo tím,že mám kluka a ne holku? :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

věřím a nadále se budu držet teorie že se opět vše posere :s: a radši se nechám překvapit,holt starého kmeta už novým kouskům nenaučíš :///: :k:

In reply to by Leushka

Malá má priorix, v červenci má jít na druhou dávku.Neměla reakci:-)(ťuk ťuk ťuk na dřevo).Akorát malému nedávej nic kyselého.Anička se mi osypala kopřivkou,protože jedla hodně jablka a mandarinky.Doktorka říkala,že to není reakce na očkování, ale že když se dá vakcína, by se nemělo nic kyselého a mléčného.:-) kopřivku měla třetí den po očkování,případná reakce by se měla projevit až nějaký 12den.

In reply to by Kulisekslunicko

aha to jsem nevěděla :O on ale jí jogurty a hlavně pije 2x denně mlíko a to mu těžko vezmu :( to kyselé je v pohodě teda,ale to mlíko je horší,mě nic doktorka neřekla...takže vy máte obyčejný priorix bez neštovic,já dala i s neštovicema priorix tetra,už tu nemoc nechcu ani vidět a když tak fakt hodně mírnou...

Očkovala jsem bývalého manžela a tchýni,reakci neměli absolutně žádou.Neštovice neprodělali a když je přinesla dcera ze školky,pro tchyni by to mohla být závažná komplikace,bylo ji 55 let a je v inv. důchodu(ca ledviny)

In reply to by Monina

děkuju,no mě je 36 a jdu zítra,docela se bojím,imunitu nemám nejlepší,po porodu jsem skoro pořád nemocná,ale tak nic se nedá dělat,lepší než je chytit..v tom rozmezí mezi první a druhou dávkou(prý 6týdnů) už budu trošku chráněná? docela mě nebaví,že nemůžu s malým mezi děti,do herny atd..já si to dřív ani neuvědomila,až jsem se s neštovicema setkala u jednoho chlapečka a měsíc jsem trnula hrůzou,naštěstí se mi vyhly..od té doby se neodvažuju jít mezí více dětí...a už je to docela na palici :(

In reply to by Leushka

Ono je pitomé onemocnět spolu s dětmi,jwlikož průběh u dospělého je většinou hrozný-teploty,velký výsev atd.....nebo by ti taky mohlo být dobře,ale já bych to taky neriskovala.Nevím přesně kdy vzniká imunita myslím že po 14 dnech,ale to už si přesně nepamatuji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka