36+3tt

07.02.2012

Ahoj holky.Tak vcera jsme byli v poradne.Vse je o.k.holky nam krasne rostou vahy mame 2600gr a 2890gr.Zaroven jsme dostali termin porodu cisarskym rezem na ctvrtek 16.2.Vse je bez problemu tak snad vydrzime.Pisu porad holky,ale celou dobu tehotenstvi se porad nechteji ukazat.Potvrzeno nam to bylo jen 2krat.Tak se nechame prekvapit.Jmena mame vybrane jak pro holky TEREZKA a ADELKA tak pro kluky MATEJ A SIMON.Tak zatim :a:

gratuluju a drž se.. máte krásné míry..
a vybrali jste pěkná jména.. my máme Šimonka syna prvorozeného a dvojčátka co jsou narozená 4.1. máme Matěje Radima
a aby toho nebylo málo,kluci mají sestřenky Terezku a Adélku :-)
přejeme zdravíčko a aby vás co nejdřív pustili domů

rodila sem ve spinále a supr.. sice samotný císař nic moc..ale brzy jsem byla fit a 4tý den jsme šli už domů :-)

In reply to by tlamačka

Ahoj.Dnes jsme byli na posledni echa srdicek a jsme v poradku.Jdu taky spinalem.Ve ctvrtek uz budou mimiska na svete.Taky bych chtela tak brzo domu.No snad budem v poradku.Hned jak budu moct tak vlozim fotecky.Ty jo tak kluci maj vic jak mesic.Strasne to utika co?Tak at ti kluci delaj jen samou radost. :a:

In reply to by martina2105

No ja se porad nemuzu rozhodnout.Ja se spise priklanim k celkove nark.Jsem straspytel,ale zas bych zlaticka videla hned po tom co se narodi.Fakt nevim.Kamaradka ktera rodila dvojcatka taky cisarem chtela lokalku,ale pichali ji to na 3krat a nezabralo ji to.Na konec byla celkove uspana.Vim ze kazda jsme jina,ale pochybnosti mam :00:

In reply to by raduna

Ahoj, já jsem pro lokálku :) Trefili se tedy až napodruhé, ale vše bylo fajn, děti jsem hned slyšela a pak i viděla. Chtěla jsem celkovou narkózu, ale tu mi kvůli tlaku nemohli dát. Nakonec jsem byla ráda, že jsem ji neměla. Vše bylo fajn a brzy jsem se otřepala. Stálo to za to. Ještě jsme s přednostou kliniky celou dobu vtipkovali:-)

In reply to by anos

V pondeli se dozvim predoperacni vysledky,pokud bude vse o.k.a budu si moct vybrat pujdu lokalkou.Ja jsem fakt straspytel,ale stoji to za to abych je videla hned.A fakt jsem zvedava co se nam nakonec narodi.Dik za to zes napsala svoji zkusenost,ono to cloveka nakopne kdyz si precte jinej nazor :s: :a:

In reply to by raduna

me maleho ukazat nemohli-sel hned na pripravnu na operaci :( ale slysela sem ho aspon plakat :) a slysela sem jak mi dr gratulujuje :) 7:28 gratuluji mate chlapecka ;) takze bych do celkove nesla :) me to pichali na 2x ale zabrala :) manza mi pak dal na jip fotku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka