Nase kontrola 32+2tt

07.02.2012

Ahojky dubnatka! Tak jsem se vratila z dnesni ko a velkeho utz! Fotecky zadny hezky nejsou, malej mel pupecni snuru pred oblicejem a navic mel jednu nozicku nahoru a jednu uplne dolu u myho mocaku, je to akrobat! Bohuzel jsme se porad neotocili, furt sedime na prdce! Dr mi rikal, ze mensim detem to vetsinou trva dyl nez se otoci hlavickou dolu, ze ma jeste cas, tak doufam! Jinak mi ho pristi ko zkusi otocit sam externe (tady se to tak dela, ale ja bojim, cetla jsem ze to pekne boli) no a i kdyby to nevyslo a nepretocil se i tak, tak bych asi stejne rodila normalne, ze to bude zalezet na me, ale ze je malej malej tak by to nemel byt problem. Navic by mi udelal rentgen panve, jestli malej projde bez problemu. Jinak ma 1600g a odhad porodni vahy je 3000g a vse ostatni je v poradku! Cipek dlouhy, zavreny. Tak ted se modlim aby se mi za ty 4tydny pretocil. Pristi ko za mesic! Pohladte pupiky a drzte se... :k:

Ahoj - já byla nedávno na předporodním kurzu a tam nám radili že si v tomto případě máme kleknout na zem a ruce opřít třeba o židli (bříško pak visí směrem k zemi) a v této poloze si třebas půl hodiny číst a že to pomůže aby mělo mimi správnou polohu - ale jindy jsem to neslyšela, takže nevím zda je to až tak pravda :€s€: .

Ahojky!Tak to je super,že jset ok :€s€: S tím otočením neboj,slyšela jsem,že se mimi otočilo tady až ve 36tt,taky právě proto,že bylo malinký a mělo pořád dost místa.Malá byla ve 29tt taky prdýlkou v tom svým ďolíčku,kde se uvelebila a na KO jdu za 14 dní,to budeme 33tt,tak taky doufám...Jenže malá je taky malá :) ,takže s tím ještě moc nepočítám no...A další KO až za 4 týdny?To se celkem divím,většinou holky už píšou po 14ti dnech.Tak se držte,měj se fajn a pohlaď :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka