Asi už zblázním...

26.01.2012

Ahoj holky, prosím poraďte... Darinka bude mít v březnu 2roky a poslední dobou je úplně nesnesitelná ...všechno si vymáhá křikem,pláčem a pořád si jen všechno vynucuje,aby bylo po jejím ...jak není, začíná pěkné divadlo a já už jsem z ní pěkně vytočená..a to je pořád,každý den..nepomůže ani plácnutí po zadku,prostě nic..kdy tohle období přejde ....

Ahoj, jak píšou holky, ignorovat ji a nepovolit. U nás to docela funguje a když řve, tak začnu taky :s: , to máš vidět jak hned ke mě běží a volá mami, mami a hladí mě :) Přeju pevný nervy, snad je to brzy přejde :a:

jedina rada je ignorovat, protožepokud zjistí že na něco reaguješ aspon trochu tak ti to bude dělat, takže bud ji dat za dveře aaž se uklidni at přijdea nebo se obrn trpělivosti a dělej že to nevidíš a že je jedno že řve, za chvilku pijde na to že ji to je prd platný :one:

Posílám malou za dveře, když odmítne, dovleču ji tam růčo. Pár minut vříská v pokoji a pak přijde..

Malýmu tohle období začalo kolem dvou let. Teď je mu něco přes dva a půl a trvá to stále. Zkoušela jsem snad všechno a jediný co aspoň trochu pomáhá je, že jakmile začne kňourat, vyfňukávat, vztekat se apod. pošlu ho do pokoje, řeknu ať za sebou zavře dveře a vrátí se za mnou až přestane fňukat... Nevím jestli to je z výchovnýho hlediska správně, ale je to jediný co v tu chvíli pomůže...

In reply to by Petaaa

:s:
Je fakt, že tohle pomáhá. Na řvaní a vynucování je nejlepší si toho nevšímat. Ať sebou klidně plácne na zem, nevšímat si ho. Časem to přejde. Moje malá to taky zkoušela, pak to bylo chvíli dobrý a teď ve třech a půl zas začíná kňourat a bejt drzá, ale na slova se nedá reagovat nevšímáním, tak to řeším plácnutím a domluvou. Zlatý dvouletý časy, co nás čeká později :00: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka