Cisar

18.01.2012

Ahojky holky tak jsem zpet z rizikove porady pro zivot ohrozujici tehotenstvi a jdu na planovaneho cisare....pristi stredu jdu na kontrolu a dostanu termin...jizvu mam 3mm ztencenou....ted jen vydrzet do 38tt a dnes jsem 35+1... A 38 tt zacina 37+1 je to tak????

Ahoj holky moooc vsem dekuju za podporu....jsem i rada ze to budu mit za sebou driv a ze me nebudou drtit...

Ahojky, tak to mě mrzí, že máš takové komplikace, ale chci tě trošku uklidnit, náš první syn se narodil ve 35+2 a byl naprosto v pořádku. Dýchal sám jen se musel jít na jeden den ohřát do inkubátoru a pak už jsem ho měla u sebe. Každopádně držím palce a budu na tebe myslet. Pááá :a:

Ahoj....tak to nejsou úplně dobré zprávi.....ale na druhou stranu věřím že vše dopadne dobře, hlavně aby jizva vydržela.....a nic se nepřišustilo. Jinak plánovaný císař opravdu lepší než to riziko že by mohla jizva prasknout. Určitě je mimčo už dost vyvinuté a může se narodit, kamarádku nedávno pouštěli z nemocnice 36+0 ( ležela tam protože jí hrozil předčasný porod) s tím že už je jedno kdyby se miminko narodilo. Tak to s tím týdnem úplného donošení není tak jednoznačné. Já četla že 37+0 ten týden kdy už se mluví o zcela donošeném miminku. Určitě by ale nehrozili vážné komplikace kdyby se mimísko narodilo o chvilku dřív. Uvidíš oni ti dají termí. To je zvláštní vědět který den přesně se narodí tvoje miminko....Tak držím palečky ať je vše vpořádku!!!!!

to bude dobry,asi mas vic faktoru,niceho se neboj a uzivej si posledni tehudny :D
ja sem mela planovany cisar kvuli vvv maleho,zacla sem se otvirat a za zadnych okolnosti sem nesmela zacit rodit prirozene,taky sem ve 38t a u nas to bylo 37+0 od toho dne je dite prohlaseno za donosene ;)
preji hodne zdravi a zadne komplikace

Ahoj, tak držím palečky. Já jsem taky po císaři, ale teprve 10 měsíců a druhé plánujeme až za 5 - 6 let, tak snad už to bude v té době v pohodě. Jinak donošené mimi je od 38+0, tzn. 14 dní před TP. Ale myslím, že se nemusíš bát, já rodila v 36+1týdnu a malá byla naprosto v pořádku, zdravá a je do teď. Mě dr. vždy říkal, že to je individuální, některé miminko je vyvinuté dřív, jiné později, ale od 36+0 jsou všechny a jen nabírají na váze, takže kdyby musel prcek ven dřív, tak by byl jen drobnější. Tak držím palečky, at je zbytek těhu bezproblémový a rychle za tebou. Měj se hezky, :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky