neštovice

09.01.2012

Tedy holky, stalo se mi asi neuvěřitelné - dostala jsem ve svých 33 letech nejspíš neštovice! A to i přes to, že mi Dr. dělal na začátku těhu test na neštovice a řekl, že jsem už neštovice určitě prodělala. Naštěstí jsem je v těhotenství nechytila. Nicméně malému jsou teď 3 měsíce a já je mám :00: Doufám, že se mu vyhnou, protože se bojím, jak by si s tím to jeho malinké tělíčko poradilo! :n: Děším se, co bude. Doufám, že výsevem to skončí a nepřidají se nějaké šílené komplikace. Mamka tvrdí, že jsem je taky jako malá měla...No, jsem fakt zvědavá, co řekne Dr. Jako na potvoru tam zítra není.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já teda neštovice taky nespíš neměla, mamka říkala, že jsem v děství měla kdysi asi 4 pupínky, Dr. si nebyyla jistá jestli jsou to neštovice nebo ne, tak nevím. Když byly moje mladší ségry před x lety nemocné, mazala jsem je pudrem, abych to taky ještě aspon v puberte chytla a nic tak nevím jestli už to mám za sebou nebo si to teprve prožiju s dětma :00:

In reply to by kattka61

TOje fakt tezko rici a treba jsi tim prosla uz jen temi par pupinkama,protoze nekdo takovy prubeh muze mit :) Kez by to tak bylo a mas to za sebou a rekla bych i,ze to tak asi budu pokud jsi byla vedle svych sester,ktere to mely.Jedine pravdivou odpoved ti da test krve na protilatky..

:( to je hustý !! já je jako dítě vůbec neměla a to i přes to,že mě naši posílali mezi děti s neštovicemi,tak jsem se nechala naočkovat-myslím 2 nebo 3 roky to jsou,měla jsem strach,abych je nelapla v těhu a dr mi i říkala,že když je pak donese dítě,tak je chytnu s ním. holka drž se,ale když jsi je prodělala už jednou,tak si myslím,že nebudeš mít takový průběh.

Tak já je fakt mám! Tak jen doufám, že se obejdou bez komplikací a že je ten nejmenší ještě nechytí... :n:

In reply to by DenyPu

Jeje,takze uz mas jistotu,ze je mas :00: ..Nevim,nechci strasit,ale pokud je opravdu mas,tak se bojim,ze pokud je malickej u tebe jakoze urcite je,tak to schyta brousek taky,protoze jak jsou nestovice,tak to schyta kazdej kolem tebe a je jen otazka inkubacni doby nez to prijde..U nas jsme se doma stridali po nekonecnych tydnech,kdy jsem si rikala,ze to ten nejmladsi nechyti a pak to prislo v plne sile..Kazdej ma jinej prubeh a treba vse pujde hladce a moc drzim palecky.Inkubacka je az 3tydny,kdy se nedeje nic,ale v tele uz to koluje :(

Muj tim nedavno taky prosel a je to hnus fialovej..Nechapu,ze pokud jsi tim uz prosla,ze jsi je opetovne dostala,ale asi jsi mela jen slabej prubej a ted to prislo v cele krase,nevim..Kazdopadne se neboj,zvladnes to..Prvni dny je to fakt neprijemne,protoze dospelej to snasi mnohem hure nez deti,ale zase jestli mas 3 mes.bobiska,tak to bude asi tek tezky zda to chyti..U nas t chytil asi8 mesicni a 4 letej,takze uz to slo,ale niceho se neboj..Vsechno se da vydrzet..Je to jen neprijemne a vsechno odezni..

In reply to by siska333

Já se spíš bojím komplikací, abych třeba nedostala zápal plic a nedostala antibiotika, když kojím. Ale furt se uklidňuju, že když je mám už podruhé, tak by to nemuselo být tak silné. Jinak se taky uklidňuju, že to třeba ty neštovice nakonec nebudou, že jsem třeba něco chytila v tom bazéně v neděli (i když to tam bylo tak chlorovaný, že mě z toho až pálily oči). No uvidím. Zatím těm neštovicím ale všechno nasvědčuje... :r:

In reply to by DenyPu

Moc ti drzim palecky,aby to nakonec ty nestovice nebyly,protoze fakt neni o co stat..Myslim,ze nestovice by jsimela poznat rychle..Ze dne na den se priserne osypes po celem tele..Muj mel snad milion pupenu po celem tele,do toho horecky,trasl se,nejedl vubec nic 2dny jak na om byl zle..Dospelej to pry snasi mnohem hure a ja se o tom presvedcila pri pohledu na manzu..Mamca moja se dusovala,ze ja to jako mala mela a sama si vzpominam,ze jsem bojovala s pupinky na cele,ktere jsem si porad skrabala a mamca me za to mlatila po ruce,aby mi tam nezustaly jyzvy,takze to tak bylo,protoze cela moje rodine se osypala a jen ja nic,takze me telo zareagovalo a zavzpoinalo,ze jsem tim opravdu prosla..Nestovice poznam rychle,ver mi..S tim kojenim a pripadnyma nestovicema opravdu nemam tuseni..Nezazila jsem,nevim jak se pak postupuje.. :? Treba mas jen nejakou alergii na neco,nevim,ale z nestovic se osypes priserne,takze to poznas ryche..Moc drzim palecky,aby jsi to nemela a byli jste s malickym v pohode..Malickem ma pouze 3 mesice a je jeste prilis malickej na nestovice,ael vse je po d lekarem zvladnutelne,,,niceho se neboj...

In reply to by siska333

No, já si prvních pupínků všimla včera večer (teplotu a zimnici jsem měla, bolení v krku mám stále). Pupínky se šíří dost rychle. Už je mám i na rukou. Zítra ráno už budou určo i na nohách, ne-li dřív...No, uvidíme...Třeba fakt jen plašíme :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka