Lednová drbárnička:-)

07.01.2012

Ahoj kočky, tak jsem založila drbárničku, at se nehledáme.

Tak se hlásím zpět od dr.,prcek má 2cm, jsem 9+1tt,ale podle utz je o dva dny menší, srdíčko bije, takže je vše ok, za dva týdny jdu na první testy a pro průkazku.v 15tt na tripple testy a ve 20tt do Motola nautz srdíčka.

Ahoj kočky,
přemýšlíte už nad jmény? U nís už je jasno..chlapeček bude Roman-po tatínkovi a holčička Simonka. První holku máme Nelu.

In reply to by alusaP

Ahoj, my máme už doma Esterku. pokud bude kluk tak máme jasno to už máme dohudnuto z předchozího těhu - Samuel, a holčička buď Sára nebo Sofie-ale není to úplně konečné- nicméně vybírat budu já protože manžel vybíral u dcery takže teď je to na mě ;) mi se sice Esteka taky líbila ale má právě 19.12 svátek, pak vánoce a 6.1.narozky- ale zatím jí nešidíme a dárky dostává třeba i v průběhu roku tak snad nám to nebude moc vyčítat..

In reply to by Maja01

patrik i Dominik jsou hezké, taky jsem chtěla Elu, ale zase mám Nelu, to by se pletlo. No a s tím svátkem..si vem, že já mám termín 13.8(na můj svátek), ale pokud to bude kluk Roman, tak ten má svátek 9.8. tak doufám, že neporodím 9.8 kluka, to by byl chudák...

In reply to by alusaP

no to jo :s: můj chlap má vše během 9 dnů :( nepochopím jak mu to mohla mamina udělat :s: ale i pro me je to náročné vůbec nevim co koupit a taky je to moc penez najednou :( narozeniny , vánoce a hned svátek .. no můžu říct , že i já ho šidím :s:

In reply to by alusaP

my měli u prvního jakou dobu Izabelku (okolí nám to vymlouvalo) my jsi stáli za svým nakonec když jsme šli hlásit jméno tak si to manžel rozmyslel že Izabelku nechce :///: tak nakonec to je Karolínka..myslím , že i ted budeme jméno 10x měnit :-)

Ahoj , tak jakpak Vám je? Doufám, že je vše v pořádku. U mě celkem ok, akorát se mi občas udělá blbě, ale nezvracím. No a únava, ale dá se to přežít. I když malá mě tedy vyčerpává dost:-) Jinak jdu 10.1. na kontrolu, tak snad bude už i srdíčko..to už bych měla být v 10tt. Tak snad. Mějte se krásně

In reply to by alusaP

to buď ráda, že ti je ok, mě je furt blbě, dneská mi teda bylo tak blbě že jsem volala sos tchána aby si vzal malou k nim - nakonec si jí ta nechávají přes noc, zítra ráno jdu právě tak k dr. a do práce tak bych jí tam stejně vezla.. nu ale už je mi smutno a děsně mě to mrzí, že jí v podstatě kvůli druhýmu miminu takhe zanedbávám, ale ona si to zas u babi a dědy hodně užije. jinak já bych taky měla být 10tt- tak dej zítra vědět jak jsi dopadla. btw jak starou máš dcerku? a co všechno umí, chodí na nočník? naše se to teď učí, ale je to teda mazec, má ještě dost nehod.. nevím no je desně chytrá (2roky), ale ten nočník jí nějak nejde..

In reply to by shawni_x

Ahojky,
Nelince byli ted v prosinci 3 roky, je taky šikovná, od roka mluví, od dvou let bez plínek, ale...asi před půl rokem jsem jí začla učit, aby usínala sama v pokojíčku a ona tam prostě nechce být, jako usne tam, ale chce furt k nám, a od tý doby se začla počůrávat v noci. Je to asi psychický, bud vzdor, nebo nějaký stres z toho pokoje, takže v noci jsme furt na plínách, snad se to časem zlepší. Jinak ten nočník nehrot, Nelinka z něj měla uplný trauma, bála se ho, prostě na něj nechtěla, ale jednou viděla sousedky holčičku, jak se svlékla a vyčůrala se sama na nočník a ona hned ten den začla uplně sama chodit taky. Děti k tomu musí dozrát, dej tomu čas....

In reply to by alusaP

Ahojky! Tak teda já bych řekla, že je mi až moc dobře... Někdy je mi taky blbě, ale jinak ok, a o té únavě ani nemluvím, malý (2 roky) už přes den vůbec nespí a já to nedávám, kolem jedné jsem už unavená k smrti, takže bojujeme, a taky malý hrozně zlobí, vůbec neposlouchá... Předevčírem jsem se tak rozčílila, až jsem měla mžitky před očima a pak jsem se začla tak divně potit, dala jsem si sprchu, pak jsem toho lumpa dala babičce a šla jsem spát... To byl stav... Jsem myslela, že budu volat rychlou, byla jsem totálně mimo... A na druhou kontolu jdu až 17.1., to bych měla být 9+4, to je dlooouhá doba ještě :) Takže jsem si řekla, že se rozčilovat prostě nebudu, nemá to cenu, stejně mu to je totálně jedno... Ale je to boj... jenže, co bysme bez těch čertíků dělali, že :///: Tak se opatrujte a pohlaďte :€O: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka