zdravíme březňátka 2011

09.12.2011

ahojte holky :a: 2.12 jsme měli 9 měsíců a maminka 29 let. Co už umí Jeníček: konečně leze,začal si sedat z různých poloh a hrozně ho to baví,zub nemá ani jeden. Měl hroznou rýmu a nějak mu přestalo chutnat mléko :O a veškeré sladké přesnídávky,takže je to teď boj. Ale masozeleninovej příkrm vždy zblajzne,uf. Nedávno byl problém,že oběd nechtěl. Tomu lumpikovi se ty chutě pořád mění. Jinak má za sebou první pád a já málem chytla infarkt,bylo mi po tom zle. Měla jsem roztaženej gauč a dala jsem ho úplně k opěradlu,měl zavřená kukadla a já jsem udělala pár kroků,otočím se a malej visel hlavou dolů a spadl. Jak se naučil lézt,tak to ho taky baví a je hrozně mrštnej. No byla to hrozná bezmoc,když jsem ho viděla padat,letěla jsem k němu a chytla ho. Řval teda neskutečně,ale dopadl hlavou na hadici od vysavače. Popadla jsem ho a jeli jsme k naší Dr. a ta ho prohlédla a vše v poho. Chtěla jsem si naliskat. Už ho nenechám nikdy na gauči bez dozoru :r:
jinak je to pěknej brepta,začne od rána až do večera. Jinak máme pořád dva spánky přes den,někdy teda jen jeden dopolední tak 2 hodiny. Mějte se krásně a přejeme pohodové svátky,hlavně prožité ve zdraví a klidu. Jo a mimochodem,co papají vaši prcci? kolik a v kolik? :€s€: jooooo a v 8,5 měsících jsme měli 76cm a 10kg :s: :s:

Ahoj,
tak míry máte krásný :D My máme 9,5kg a 70cm, za 2 dny bude malý 9 měsíců :) Co se týče jídla:
6 hod - 170ml UM
9 hod - jogurtová přesnídávka nebo chleba s máslem
11 hod - masozeleninový příkrm nebo rizoto nebo těstoviny se zeleninou a masem...
14 hod - přesnídávka nebo banán
17 hod - jogurt Holandia
19 hod - 170ml UM
Co se týče toho pádu, to musí být hrozný :( Vidět jak padá a nestihnout ho chytit :r: Ale hlavně, že bylo všechno v pořádku, teď už se vám to nestane ;) Naštěstí nám malá ještě nespadla, tak doufám, že už ani nespadne.
Tak krásné Vánoce a šťastný nový rok přejeme :) :a:

In reply to by Pomněnka

tak Jenda papá podobně,až na jogurt,ten mu moc nejel a chleba taky nesní. Rohlík žužlá rád. Ohledně toho pádu,no byl to děs,sice jsem byla kousek,ale abych ho chytila,tak daleko. No už řešíme zábrany do dveří,schodiště,zatím mě malej vydrží v ohrádce,má obrovskou a líbí se mu tam. Jak budou zábrany,tak ho vypustím :///: Také přeji krásné Vánoce,mimochodem,dnes jsem nastrojila stromek :s: :s: :s:

taky macíček :one: z pádu si nic nedělej,to se stane :-)
My taky nemáme ani jednoho zuba :-) ale zase máme pořád takovej ten roztomilej miminkovskej "bezzubej"úsměv :-)
Papáme takto: 8:00 kousek rohlíku+kojení
10:00přesnídávka nebo ovoce 200ml
13:00 masozeleninový příkrm 200ml
16:00 Sunar 200ml
19:15 mléčná kaše 220ml

Ahojky,
tak nejdřív gratulace tobě k narozkám a malému k 9-měsícům. My slavíme dnes 9.měsíců ;)
Pády jsou už suprový. Když se malej učil stát, tak chtěl za mnou na gauč.Jen se nějak pozapomněl držet a samozřejmě slítnul po zádech na hlavičku :00: Teď pořád za ním lítám,protože tohle tahá,tady leze..uff,zlatý ležící a spící miminko :s: Ale bude asi hůř.
Třeba se mu chutě zase vrátí. My teda s jídlem problém nemáme :s: Míšánek stále baští UM,zeleninu,maso,přesnídávky a kaše.Nic jiného zatím nedávám.
Jo, k tý váze.My měli v 8,5 měs 78cm a 11,5kg :s: :s:
Mějte se hezky a přejeme krásné první Vánoce s prckem :a:

In reply to by reserved

Moc děkuji za přání.No už jsem se lekla,že jsme největší,taky dobrý :one: :one: :s: no Jenda byl ukázkové ležící miminko a od toho 8 měsíce se rozjel. No bude hůř. Tak závidím pohodu u jídla. Dokud pil jen mléko,tak super,pak to šlo s příkrmama z kopce. Malej je šikovnej teda. No já jsem zatím ráda,že náš prcek se zatím učí jen sedět :s: :s: jak se začne stavět,končí pohoda. Také přeji krásné Vánoce. Doufám,že strom vydrží a Jenda se na něj bude,,Jen dívat´´ :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka