Hlenová zátka

01.12.2011

Maminky,

prosim poradte mi, jak poznam, ze ze me odejde hlenova zatka :-o jsem prvorodicka a nechci nic zanedbat :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja mela husty ruzovy hlen.. . do nemocnice jsme jeli,tam me ale stejne vyhodili ze slovy ,co s tim asi maj delat..

In reply to by Lulu1

Mne odtekla zatka v patek odpoledne a na stredu jsem mela planovanou sekci...A normalne jsem do stredy vydrzela:-)

:q: mě začal porad že jsem ráno šla na záchod nic se nebolelo, utřela sem se a měla jsem tam takový hlen s krví tak sme hned jeli do porodnice,bála sem se. v porodnici sem byla v 7 ráno a malý se narodil ve 21,44 :) a další porod mě už čeká na konci unora :) papa

In reply to by Lulu1

já to měla takové červeno-růžové termin sem měla 15.1.2009 a tuto se mi stalo 6.1.2009 a nějak sem vnitřně cítíla že je to tady a taky bylo. a kdy máš termin?

Mě sice odešla zátka v porodce po Hamiltonu,ale byl to takový velký kus hlenu,táhnocí se s příměsí trochu krve.Ale zaručeně to má každá z nás jiné.

Ja si ani nevsimla ze by mi nejaka odesla :€): Me sla po kapkach plodovka, tak nevim jestli zatka odesla uz predtim nebo az v porodce..Kazdopadne to neni tak dulezity. Co psaly tady maminky, tak nekomu odesla a rodila az treba za tyden, nektera rodila ten den co ji odesla..je to hodne individualni a moc se podle toho stejne nepozna.

In reply to by Lucyje

Dekuji za odpoved. Ja prave jak mam cele tehu trochu vytok tak zhruba pred mesicem se mi zdal taky silnejsi a bala jsem se, ze je to plodovka. Sla jsem k doktorovi na testik a on to vyloucil. Ach jo no prave, ze je to tak individualni, ze mi jde z toho hlava kolem. Nechci z toho delat vedu, ale zase nechci opravdu nic zanedbat ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka