Dotázek

08.11.2011

Chtěla bych se zeptatat, především těch, který mají zkušenosti s clostíkem. Měli jste během užívání nějaké vedlejší účinky nebo pociťovali jste během toho užívání na sobě nějaké změny? Ptám se proto, že mě pobolívá břicho a mám pocit jako bych tam měla šutr a občas s mě dloubne v zádech, v kříži. Tak se chci zeptat zda to může mít s tím souvislost.
Děkuju Alča

já jsem po clostíku měla hrozné křeče v podbříšku! Úplně jsem na sobě ovulku cítila, ještě jsem měla takový bílý hlen! Tak jsem věděla, že je ovulka! Přeju Ti ať už nemusíte nikde co CARu a zadaří se!!! Pěkný den, Jana

In reply to by janda

tak to by bylo bájo kdybych na sobě tu ovulku poznala. Jsem teprv 8 den cyklu, takže to budu sledovat a vyčkávat.
jinak moc děkuju za milá slovíčka
pa Alča :k:

Ahoj já jsem clostík brala, teď dvakrát za sebou a všechno je možné....já jsem měla návaly horka pak mi byla zima. Boleli mě prsa i břicho vše by se dalo možná i přežít i když to trvalo celý měsíc tak nejhorší u mě bylo to, že jsem byla naprosto nepříčetná, když se manžel chtěl jenom přitulit. Představa na sex bylo jako jíst shnilá jablka :€[€: . Tak, že ke snažení aspoň ve správné dny jsem se musela vážně nutit. :\\: a taky se nepovedlo.... :€O: :n:

In reply to by Isa

No, tak to teda neni zrovna dvakrát dobrý nemít chuť na sex, když člověk musí aby to :€O: vyšlo. Já teda na sobě zatim pociťuju bolest břicha, hlavně podbříška a občas dloubnutí v kříži, jinak zatim jsem nic nezaznamenala. Ale beru to teprv 4 den. No, uvidím dneska, protože dneska se vrháme do toho pořádnýho snažilkování, tak snad chuť bude, protože jinak by to bylo peklo :( . Doktor mi totiž řek, že musíme mít sexík ob den.
Děkuju moc za napsání tvých zkušeností.
A můžu se zeptat? Vám to s clostíkem nevyšlo?
Alča

In reply to by krtecek

Bohužel ne. Brala jsem ho dva měsíce a další mi už doktor nechce napsat. Ovulku jsem měla už 10den po MS tak jsem to první měsíc prošvihla zřejmě a druhý měsíc jsem byla i na UTZ kde mi to doktor potvrdil, že ovulka bude během 48hodin. Jenomže jsem zažala ještě ten den po UTZ silně špinit a zřejmě se to k vajíčku nedostalo.....a špinila jsem 5dní.....Na další snažení nás už pošle do nějakého centra....Přeji ti, aby vám to vyšlo.....

In reply to by Isa

Tak to je mi moc líto. Budu držet pěstičky aby vám to co nejdřív vyšlo. Tak já mám clostík na dva cykly, takže do konce roku s tím, že prý po dobrání ještě 2 měsíce působí, takže cca do března a když se do té doby nezadaří, tak šup s námi do CAR.
Tak hodně štěstíčka ve snaženíčku
Alča

In reply to by Isa

Tuhle informaci mám od svýho doktora. Tvrdil mi, že ještě cca tak 2 měsíce po dobrání clostík v těle působí. Tak snad mi nelhal. Ale určitě ne, já mu plně důvěřuji a spoléhám se na to.

po clostíku je možné uplně vše já měla po něm deprese, polívalmě studený pot i v noci byla jsem nafouklá a protivná

In reply to by SarinkaU

A jejda, tak doufám, že tohle všechno mě nepostihne. Beru ho teprv první cyklus 4 den.
Každopádně děkuju za příspěvek. A jak tak nad tim přemýšlím, tak je to v tomhle ohledu asi pěkný svinstvo, tak doufám, že to bude stát za to a že to pomůže.
Děkuju - alča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky