Krásné sobotní ráno

12.04.2008

ráno mi psala kamarádka, že se jim narodil Matýsek 2880g a 48cm :\x: :qu: :e): :||): a jaká byla noc?A co ty holky, co tu ponocovaly?

In reply to by terinka

Já se ti nedivim, taky bych se bála :k: . Jde to, mamka dneska odjela už k babičce a my tam s taťkou a s bráchama jedeme v pondělí ráno....
Jinak dneska jsem nějaká přespalá, malej se vzbudil v noci jen jednou a Kája spinkala celou noc :) :\x: :h: ....

taky zatím neprší ale taky asi brzy bude je tam zatážíno a vypadá to jako kdyby měl být konec světa :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mamča včera dělala sekanou tak k ní dneska musim udělat brambory a na zítra mám v plánu těstoviny s něčím....já jsem u našich a mám to tu na povel, mamka jela za svojí mamkou a v pondělí se chystáme na pohřeb, umřel mi děda :r: , ale o tom se nebudeme bavit, stačí, že je venku hnusně tak to chce něco veselejšího ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju :k: . No já pořád přemýšlím, s čím udělám ty těstoviny, ale asi je udělam taky s masem....ještě uvidím.

Tak že kamarádce moc blahopřeji :k: a ať se jim daří a jsou všichni zdraví :h: .Musí to být krásné, už se na to také s miláčkem těšíme, ale jsem ráda i za ty kopance v bříšku a že už jsou pořádný.

In reply to by Nik.

Já jsem si to v prvním těhotenství strašně moc užívala...teď ve druhým taky, ale už jsem to znala....je to něco nepopsatelného pro někoho, kdo to nezná (chlapi), mě mužskej říkal, že by ten pocit chtěl taky zažít.... :h:

In reply to by kettynka

Můj miláček taky, tak pořád to bříško pozoruje a sleduje každou změnu a pohyb a má vždy obrovskou radost, když ji hladí ty její boule nebo když mi dá prst do pupíku a ona se tam hýbe tak je to jako když je už pomalu venku jak je vše cítit.

In reply to by Nik.

Mě se s bříškem chlap mazlil pořád a když jsem se sla vykoupat, tak šel se mnou a vždycky říkal, že si jde umýt miminko :h: :s: ...to druhý těhotenství už tolik neprožíval a mě to bylo strašně líto :r: , ale asi to byly ty těhotenský nálada, protože když to vezmu zpětně tak se s ním taky mazlil, ale nemohl tolik, protože malá potom žárlila a tak jsme se museli věnovat jí...ale obě děti milujume stejně a to je to nejdůležitější :h: :h:

In reply to by kettynka

To je pravda, když už je jedno tak to nejde se věnovat jen tomu v bříšku a očekávat, že to první to bude chápat. Navíc si myslím, že ta láska ani nejde rozdělit, jsou to všechny zlatíčka a každé jé své a tím kouzelné.

In reply to by Nik.

To máš naprostou pravdu. Já jsem z toho měla trošku strach, jak bude Kája na Míšu reagovat. A je úžasná, chce ho přebalovat, koupat, krmit a tak jí nechávám, sice mi tím přidělá práci, ale co....když vidim jak je u toho spokojená tak nemám to srdce jí to nedovolit. Jednou jsem šla na záchod a malej začal plakat a když jsem se vrátila ze záchodu tak koukám a Kája mu držela flašku u pusy a dala mu napít čajíčku :r: , normálně jsem dojetím plakala....ach ty hormony :00:

In reply to by kettynka

To muselo být kráásný, brácha se švagrovou se toho také bály, protože mají ještě dceru Aničku 6 let a tak také nechtějí, aby měla nějaký špatný pocit a tak jí nechávají dělat to samé. Je pravda, že to musí být asi dost náročné pro oba rodiče, ale když se děti nechají tak to vše pochopí a ještě pomáhají, i když ta pomoc je spíš přidělávání práce pro maminky tak to vůbec nevadí a naopak je to dobré. Já jsem zvědavá na nás, toto je naše první a tak nevím kdy si pořídit druhé, už také kvůli mému věku.

In reply to by Nik.

:///: To určitě, hlavně uvidíš, jestli bude prcek v pohodě(myslím co se týče chování) :k: a nebude tě moc honit :s: .Ale s těma rodičákama...já jsem na střední chodila s holkou a jejím rodičům bylo 60.....a dneska to je skoro všude, takže s tímhle si hlavu nelámej :k:

In reply to by kettynka

Určitě máš pravdu a já jsem ráda, že se to povedlo alespoň po 10-ti letech a to přirozenou cestou.Už jsme se pomalu připravovali na umělé oplodnění, nějaké testy a odběry už mám za sebou z dřívějška tak vím co to všechno obnáší a tak jsem šťastná za tu malou berušku co mám v bříšku.To všechno co bude a jak bude je teď vlastně úplně vedlejší a nepodstatné.

to ti závidím mě pro změnu spí ted :) A to už docela dlouho tak jsem ráda ale nechci to zakřiknout :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás nechčije, ale asi brzo začne, je to tu hnusný, zatažený.... :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tady bylo včera taky nádherně, byli jsme venku jen krátkým rukávu a dneska....to je na svert a na bundu ://: ...nám sází mrkvičku tchán (je to zahradník) ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, tchán je jak na trní, když je tam malá, pořád mi trhá nějaké kytičky, chodí si sama pro jahody... :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé, to já kdybych pustila tu naší fenku na zahradu tak se se mnou tchán nebude bavit. To jsem udělala jednou za začátku a byl oheň na střeše :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hm, to ti závidim, já ho mám i s tchýní v baráku... :r: :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já bych tak strašně ráda bydlela sama, ale bohužel to nejde, je to sice náš barák, ale vyhodit manželovo rodiče na ulici....to neudělám i přes to všechno co s nima zažívám....ale je to teda děs běs ://:

Kettynko tak to moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka a ty holky co ponocovali ještě určitě mají půlnoc :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky