Já už chci rodit!!!!

11.04.2008

Jsem 37+3 a už toho mam až nad hlavu. Bříško se mi líbí, i jak se malá vrtí, ale jinak. :00: Už to chci mít ze sebe venku. Každej den se modlim, abych už jela a ono pořád nic. :r: Určitě budu přenášet. Tak to bejvá, když něco chci, tak mam pravej opak. ://:
Dnes mi přišel mail, že mimi už může mít 2800g, to už je v pohodě, ne? Tak proč se jí nechce ven, potvůrce.

Bryanhoaro (neověřeno)

Supercharge Your SEO with Our Premium Databases!
Want to improve your SEO rankings and save time? Our premium databases for XRumer and GSA Search Engine Ranker are just what you need!

What do our databases include?
• Active links: Get access to constantly updated lists of active links from profiles, posts, forums, guestbooks, blogs, and more. No more wasting time on dead links!
• Verified and identified links: Our premium databases for GSA Search Engine Ranker include verified and identified links, categorized by search engines. This means you get the highest quality links that will help you rank higher.
• Monthly updates: All of our databases are updated monthly to ensure you have the most fresh and effective links.

Choose the right option for you:
• XRumer Database:
o Premium database with free updates: $119
o Premium database without updates: $38

• Fresh XRumer Database:
o Fresh database with free updates: $94
o Fresh database without updates: $25

• GSA Search Engine Ranker Verified Links:
o GSA Search Engine Ranker activation key: $65 (includes database)
o Fresh database with free updates: $119
o Fresh database without updates: $38

Don't waste time on outdated or inactive links. Invest in our premium databases and start seeing results today!
Order now!
P.S. By purchasing GSA Search Engine Ranker from us, you get a high-quality product at a competitive price. Save your resources and start improving your SEO rankings today!
To contact us, write to telegram https://t.me/DropDeadStudio

Ja se musim pripojit. Sice se stydim, ze si tak stezuju, ale uz jsem skoro zoufala. Jsem uplne neschopna, jakmile sedim nebo chodim, tak mi natekaji nohy jako konve, ujit par metru je maraton, do toho ty vecny krece briska... Zacala jsem 37.tt a doufam, ze do tydne porodim. Taky uz chci hrozne moc mit tu mou malou berusku u sebe. Stydim se, ze si s ni nepovidam, ale mne to povidani s brichem nejak nejde. Vam jo??

To jsme chtěla skoro každá, aby šlo ven o trochu dřív, ale ono stejně samo nejlépe ví, kdy má čas a až bude potřebovat, začne se na svět drát samo. Máš před sebou poslední týdny, tak odpočívej a nabírej síly, protože pak už odpočinek nedoženeš. :s: :s: :s:

..... ;) Klidně bych šla rodit každým dnem, taky už chci mít malou venku a u sebe...... :!k: Tak se drž, já jsem na tom stejně..... :s:

Ahoj Teri. Jo tak to dobře znám. Měla jsem to úplně stejně! Ale opravdu si teď ještě užívej toho klidu a odpočívej co to dá. Pak se vážně nezastavíš. Někdy si říkám, když malej pláče a není k utišení a mě se zavíraj oči, jak mi v tom těhotenství bylo hej ;) Ale jinak když spinká, tak jsem přešťastná :w: :w: :w: TAk ať ti to rychle uteče :k:

ahojky, já dnes byla v poradně jsem 32+3 a váha mimi je 2090g. Jelikož mi dr. dnes řekl že to vidí už jen tak na tři až čtyři týdny déle asi neudržím jsem po LEEP tak mi řekl že by bylo dobré aby malá měla přes 2500g pak se již mluví o váhově donošeném novorozenci. Ale buď v klidu. Davídka (první mimi jsem rodila dva dny po termínu) Raději odpočívej a říkej si že to za tak brzo nemáš sílu budeš potřebovat až dorazíš s mimi domů!

In reply to by terčula

jj ve 36, no a ono jim to vlastně vyjde, jen už to nebude nejspíš jen na pozorování ale rovnou na porod!! :///:
Rodit můžu jinde a mimi kdyžtak převezou. FN Lochotín vůbec nevěřím!! Asi jsem moc vybíravá, ale když ti tam dělá mamka a ani ta ti to nedoporučí :n: , tak je volba jasná.

Byla jsem na tom stejně,taky jsem pořád čekala a nic. Nakonec jsem ve 42.tt musela jít na vyvolání. Ale jedno ti řeknu,určitě se na mimčo moc a moc těšíš,ale dej tomu čas a raději odpočívej a čerpej síly. Budeš to potřebovat. Teda alespoň já jsem si to představovala jednodušeji. Ale je krásný mít už ten uzlíček v náručí! I když bříško mi chybí mooc! :)

In reply to by Leontyynka

Když já už z toho bláznim. Už si normálně i představuju, jak jí porodim a oni mi ji dají na tom sále. Drobečka mojeho. :) No řekni, jsem já normální? :00:
A ani teď moc klidu nemam. Musíme hlídat švagrovou, to s tím mimčem budu mít víc klidu jak s ní.

In reply to by terčula

No to fakt dobře znám. :-) Zdály se mi sny,jak rodím,kojím,jak ji mám v náručí atd. a nemohla jsem se dočkat,bylo pro mě utrpení čekat až na to vyvolání. No ale teď už ji mám konečně u sebe. I když třeba alespoň na jeden den bych ráda vrátila to bříško a odpočinula si. :s: Ale je pravda,že mám trošku zlobivé miminko no... Tak ať ti to rychle uběhne a vše máš v pohodě!!

Já jsme na tom byla stejně, jako ty jsem od 38 týdne už byla jak na trní..nechci ti brát iluze, ale můžeš si klidně jeste tři nedele počkat..jako já..já jsem nakonec rodila ve 41 tt. A zase..pak budeš mít takovou honičku, že budeš s nostalgií vzpomínat na bříško..ale chápu to, ty poslední tydny jsou na bednu. Já byla teda uplne už zoufala..A asi jsem si naivně myslela, že to nejak vsechno končí..ale omyl, ta pravá jízda přišla až potom..ty první týdny teda alespon pro mě byly strasne těžky..Ale veselá zpráva: Bobiškovi je už se dm nedel a mě se nalada vrací k normálu a je to vsechno veselejší..Asi si tim každej projde..nekdo to vnímá líp nekdo huř. Držím ti palce, at je miminko hodné a porod rychlej jako blesk :)

In reply to by MARTAS

Moje řeč...:-) Já už bych taky nejradši rodila, ale když vím, co mě čeká a jak jsem si pak vždycky říkala, že to byla pohoda, dokud byl mimísek v bříšku a měl tam vše potřebné.....toho strachu, jestli dělám vše správně a co mu asi je, když pláče a pod.....tak jsem fakt rozpolcená. na jednu stranu už chci rodit a mít toho maličkého tady, na druhou stranu se toho děsím !

In reply to by Johanna

tak já už mam sbalenou od víkendu. :) Donutil mě manžel, protože mi dr. vyhrožoval, že budu rodit dřív. No, teď už to netvrdil. Ale taška je připravená, jen se mi tam vše nevejde. Jenom pleny mi zabraly půlku. :00:

In reply to by terčula

Jé tak to máš dobré, když ti říkal doktor, že budeš rodit dřív...toho bych se držela jako klíště... :///: No, píšou, že jeden balíček plen sebou, jinak tam vše pro mimíska mají. našla jsem si to na stránkách porodnice. Tak jsem koupila menší balíček, myslím 15 plen.......

In reply to by Johanna

já mam 28 plen, to snad bude stačit. prej dávají jen 2 na den.
No právě, že mě nahlodal, že budu rodit dřív, já se začla těšit jako malá a pořád nic. Měla jsem kontrakci na ozvách, ale tenhle týden ne. Takže ono to nevypadá, že pojedu brzy, i když bych moc a moc chtěla.

In reply to by Johanna

no a někdy to dopadne tak, že dají 2 na celý pokoj. Ty jsou po 2maminkách, takže třeba když ti ta druhá mamka veme obě, tak nemusí zbýt také nic :) Věci an miminka mají takové co tam maminky už nechali.Jsou přímo ve skříňkách na pokojích.
Erární přehoz ti dají jen na sál, jinak po převozu na normální pokoj se musíš převléknout do svého. :a:

Terčulo, já jsem na tom stejně. Ale na porod je ještě vážně brzy.... Neboj, určitě miminka ven půjdou, až bude jejich čas.... přece bys nechtěla rodit dřív, já čekám, že mi budeš držet flek v porodnici, ;-) páč já přenášet budu natuty.

In reply to by Johanna

Vždyť od 38.tt do 42.tt to berou jako v termínu. Tak to je v pohodě, ne? Já nechci přenášet. Nejraději bych jela třeba hned teď.
Ale to bych ti místo nedržela. Jestli budeš natuty přenášet, tak dlouho čekat nebudu. :///:
I když možná, že nakonec budem přece jen spolu na pokoji a po termínu. :s:

In reply to by terčula

Třeba budeš, je to tvé první, tak bys klidně mohla na termín....já třeba druhé přenášela o 14 dní a ještě mi museli porod vyvolat, jinak by tam snad byl doteď. :s: Asi jim posílám samé dobroty a tak se jim z bříška nechce..... :///:

In reply to by mona80

Jé nechtěla jsem tě děsit.... Já jsem totiž vždycky ve všem vyjímka, to 1% k těm 99% případů.... :s: Většinou prý bývá druhý porod rychlejší. :one:

In reply to by Johanna

Hm,tak s těma vyjímkama sme bohužel dvě,já měla sice přesně na den termínu,
ale byla sem vyjímka!!A to úžasná,měla sem šokový stav!!Horečky 42 a více...na
kyslíku a občas v bezvědomí...proto se upínám na to,že skoro každý říká,že druhý
je lepší.Tak si tím dodávám odvahu!!! :dance: :a: :a:

protože máš před sebou ještě 2 týdny :!k: tak si ještě počkej chvilinku...co mám říkat já?já mám před sebou ještě 14 týdnů

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka