opět mám dotaz k antidepresivům a přetrvávajícím stavům

11.10.2011

Ahoj všem. Omlouvám, se že zase otravuju, ale už jsem z toho zoufalá. antidepresiva beru už 2,5 měsíce. Závratě přetrvávají. dokonce beru Betaloc na upravení srdeční činnosti, protože mi na Holterovo ekg zjistili sklony k hyperkinetické cirkulaci (stav kdy srdce, ikdž je naprosto v klidu produkuje víc krve než má). Ale moje stavy přetrvávají. Večer co večer před usnutím jak se dostanu do naprostého klidu, tak mnou projíždí takový nepříjemný jemný brnění až se z toho zamotá hlava a zvedne žaludek. Celý den cítím v hlavě napětí a to se na to ani tolik nesoustředím. Mám pocit, že se z toho zblázním. Vždyť mi do 22.7. vůbec nic nebylo. Jeslti některá víte nebo máte podobnou zkušenost, budu moc ráda.
Děkuju Lucka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nevyšetřovali, ale už se o tom zmínil Dr na pohotovosti když jsem byla snad po třetí. Hned jak půjdu ke své Dr tak se na to zeptám. Děkuju za připomenutí.

Ahoj beru antidepresiva několik let a a vim jak se cítíš...měla jsem hodně podobný stavy a mám je dodnes,motá se mi hlava přes den,hučí mi v hlavě a uších a buší mi srdce...jediný co pomáhá je psycholog...pokud ti můžu poradit,vyměn antidepresiva azajdi si k psychogovi a promluv si s nim o svých problémech...mě to moc pomohlo..

In reply to by zuzi009

Ahojky, moc děkuju za tvůj komentář. Sice jsem se vyděsila, že by mi ty stavy mohli přetrvávat :jawdrop: Ale jsem ráda, že vím, že je to normální. 8) Dnes jsem byla u Dr a ta mi změnila antidepresiva, tak uvidíme. Prý zatim nejsem ve stavu na psychiatra nebo psychologa. A poslala mě i na rtg srdce a plic. Prý se moc hlídám :00: Ale jak se nemám hlídat, když mi ještě 20. července vůbec nic nebylo a najednou mám stavy, že nechápu sama co se děje a to nemám deprese a ani nějáké stavy úzkosti, ty jsem měla jen když mě vezli na pohotovost s hypertenzí. Sama jsem z toho zatim docela zmatená. :?

Osobní zkušenost s tím lékem nemám, ale vedlejší účinky musí zmizet do 3. týdnů, jinak je třeba nasadit jiný lék. Běž k lékaři a žádej výměnu... někdy se musí zkusit třeba 5 druhů léků, než nějaký sedne. Tohle samo nepřestane.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka