hlásím se mezi těhulky

02.10.2011

Ahojky,
jmenuji se Bára, věk 31 a je to moje první těhotenství,ikdyž nebylo plánované i tak jsme rádi a šťastní :\x:termín zatím nevím a jména? to bude teprve oříšek:-D
zdravím všechny těhulky a přeju jen příjemný průběh těhotenství :€s€: předem děkuji za milé přijetí mezi Vás.
V pátek jsem byla poprvé u doktorky od pozitivního těhu testu a jsem 8+4 a máme 19mm :€p€: paní doktorka byla tak hodná,že k ultrazvuku zavolala i mého přítele z čekárny a on byl úžasně dojatý a já taky a když nám pustila srdíčko tak už jsem slzy neudržela :)a za 14dní dostanu těhu průkazku a pak mě čeká kombinovaný test na vývojové vady,trochu se bojím :\/: tak snad bude vše ok.
tak Vám přeju hezký den :€s€:

Ahoj taky jsem tu nová a snad taky těhu, zatím potvrzeno jen z TT, držím ti palečky at ti všechno dopadne tak jak ma :-)

In reply to by Jana8208

ahojky,
mě bolej prsa od začátku,v podbrisku me taky občas píchne,ale to je prý normální:-) nebuj uteče to jako voda:-) já od pozitivního testu jsem čekala na návštěvu u doktorky 3týdny a taky jsem myslela, že je to nekonečné a vida uteklo to a nakonec přijel i přítel a viděl ultrazvuk tak jsem byla rada že jsme to napoprvé oba:-)
já jdu ve středu na všechny krevní náběry to se moc netěším,protože já a injekce nejdem dohromady a tak se bojim abych tam sebou nesekla,budou to velký odběry je to na 4papíry a pak mě čeka další náběry,ale to až 21.10. na vývojovky.tak snad bude vše ok.
no a jak se jinak citiš? mě pořád berou záda,bederní páteř,ale to mám asi z práce,dělám ve vinotece a občas taháme sudy:-(

In reply to by Barbara H.

no hele ja byla rano se podivat na zachodovou mísu z blízka, prvni tehu sem :€[€: aý do 5týho měsíce :-( jinak meě pobílavaj tak zada , ale to mam normalne když to mam dostat, jinak mam neskutečnou chut na sladky a v prvnim těhu sem se malem uslintala po coca cole tu když sem nekde vydělala tak sem silela :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka