Plánovaná SC

01.10.2011

Ahojky :a: jen hlásím,že zítra máme nástup do nemocnice a v pondělí plánovaná sekce,takže malej tu bude o 6 dní dřív než máme termínek...a přenášet taky nebudem :€p€: je to zvláštní vědět,kdy už nebudem 2v1 :€O:

mějte se papa :kiss:

Ahoj,držím palce,určitě to v pohodě zvládneš... :one: :one: :c: A závidím,já měla včera termín a pořád tu straším,ty víš přesně,že v pondělí svoje mimčo uvidíš... :qu: :qu:

Děkuju holky :) císaře máme kvůli KP a jako prvorodičcce se to moc nedoporučuje,tak mi dal dr. vybrat jestli chci operaci nebo to zkusit odrodit normálně,ale že se může stát,že nakonec ten císař bude i tak...a na JIP půjdu jen při nějakých problémech,jinak se to dospává na pokoji a malýho mi budou nosit když si zazvonim...teda aspon mi to tak bylo řečeno v nemocnici a i pár mamin mi to potvrdilo,tak snad :)

In reply to by Ani.nnka

Prosím tě, když je KP tak u kluků vůbec! U kluků se to nedělá, protože prý je reálný nebezpečí sterility v budoucnu.. Alespoň tak to vysvětlují v tak chváleném Podolí. Já kdybych dostala na vybranou, tak bych teda neváhala... Hned bych brala CS.

Ahoj, já jsem to tak taky měla, šla jsem o 14 dní dříve než jsem měla termín. Bylo to vše vpohodě, večer jsem už vstala z postele a šla se umýt a druhý den jsem poradila už i trošku chodit.
Vůbec se toho neboj.
Jediné co bylo na nic, že mi malou dali na pokoj až asi 4.den. Když už jsem řekla primářce. :-(

jj je to zvlastni,strasne mi pak ja jip chybelo bricho,neboj to zvladnes a hlavne jak uz ti zacne ustupovat anestezie tak cvic nohama a hodne pij,strasne to pomaha a pak se hodne sprchuj taky se ti ulevi
preji hodne zdravicka :a:

já bych teda jela. Řekla bych to takhle: co můžeš ztratit, když nepojedeš a co můžeš ztratit když pojedeš???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky