Poradte prosím! :-/

23.08.2011

Ahojte maminky a miminka...chci se zeptat..jsem v 16tt a nemela jsem doposavad zadny sebemensi problem,ale dnes mi k ranu natekli nohy ale mam je jak babule a neni to hezky ani kotnik nevidim spise na leve noze..co vim urcite ze me nic nestiplo,a v tehotenstvi to je normalni ale az dil co vim ja...moje mamka rikala ze se nekde docetla ze je to normalni ze nemam moc sedet a udelat si taky chuzi svizným pohybem a pit hodne.az 3-4 litry denne ,tak snad to pomuze...ale i presto se chi zeptat zda o tom nejaka mamnika tady neco nevi a nebo to taky neá a nebo neměla..dekuji za info..a přeji zdraví miminkam a mamčám :-)

Ahojky, tak tenhle horor moc dobře znám! Nepomáhalo mi vůbec nic - pití, lavory s vodou, nohy nahoře, masti,.. nic. Nakonec to dopadlo tak, že se mi extrémně zvýšil tlak a měla jsem preeklampsii. To tě nechci ale strašit, jen si ten tlak opravdu hlídej. Těhu mi nakonec ukončili císařským řezem.. Drž se! ;)

Ahoj, mě oteklý nohy trápí už taky tak od toho 16. týdne.... teď jsem 32. tt.... a opravdu na to nejlíp pomáhá chůze, hodně tekutin a pokud jsi doma, tak nohy nahoru.... Jinak v těhle vedrech natejkaj snad všem holčinám.... je to peklo, ale já svý kotníky neviděla ani nepamatuju :00: už se těším až malýho vyprdnu a odvodním se, protože je to fakt peklo .... Někdy je mám tak nateklý, že mám pocit, že mi musí ty nohy každou chvíli rupnout.... držím pěsti, aby tě to rychle přešlo.... :a:

In reply to by kristeee

Moc děkuji za radu,taky už se těším až tady prdola bude..Ono samo o sobě nejsem žádna modelka,ale silnější holka a tak me napadali ruzné myšlenky..ale jinak děkui...přeji prdolovi a i vám zdravíčko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka