školky v PLZNI

01.03.2011

ahojky holky, hlavně které pocházi z Plzně. jaké máte zkušenosti že školkami?
dnes jsem si byla pro přihlášku ve školce a tam mi bylo řečeno že nemam šanci když málemu budou až v lednu 3 roky a že musim mit papir od zaměstnavatele že mě vezme. kdo mi dá v březnu papír že mě vezme v lednu, to je taková kravina, hrozný holky pište pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj chtěla jsem se optat zda už jsi nějakou školku sehnala ??? Právě scháním školku pro mého syna a potřebovala bych poradit..Děkuju

bohužel špatné,co vím,tak většina budoucích tříleťáků se nedostala.Kamarádky,které mají tříleté letos,tak se dostali celkem bez problémů... Zkus jich ještě pár obvolat v září a říjnu,třeba se něco uvolní.U nás v Tlučné (10 km od Plzně) brali letos 20 dětí ze 70 přihlášených,tříleté vůbec neměli šanci,brali nejpozději letos březnové tříleťáky,dál ani ťuk :(

Ahoj malému jsou též 3 roky a chodí do jedné ze soukromích školek v Plzni a musím říct že jsem naprosto spokojená!!! :-) A to nejen s prostředím(zahrada,louka atd..) ale i s cenou. ;-)

In reply to by petsve

Ahoj, je to školka v Černicích(zlata skolka). Syn je na mě docela fixovaný a přesto se každé ráno těší do školky. Do školky jsem ho dávala už od malička(v jiném městě) a tady jsme maximálně spokojeni. Pracuji celý den a ve školce mi vycházejí maximálně vstříc, taky cena je fajn, oproti jiným školkám samozřejmě, jak jinak, bavíme se o soukromých školkách, tam ta cena nebude nikdy fajn, jako ve státních...Vím, že tam je i menší chlapeček a z vyprávění paní ředitelky vím, že se o něho dojemně starají právě ty starší děti :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, no slečna to s tím záměrem dělala, ale rodiče o to nějak nemají zájem. Když jsme tam přišli poprvé, tak to ve školce vypadalo úplně jinak, než teď, ale rodičům se to prý nezamlouvalo, tak to udělali do dětského stylu, ale pedagogika tam furt funguje. procvičují smysly, dělají praktiky z běžného života atd. pro mě je hlavní, že se tam líbí mému dítěti a holky pozor, dneska jezdili na koni :-), malej přišel úplně nadšenej, mají k té školce totiž obří louku, už jsme si říkaly s jinou mamčou, že se musíme smát, když nám doma děti říkají, že byly na louce :-) v PLZNI a na louce :-)

In reply to by fazolka.s

tak i v Plzni jsou louky :) Já o ní vím,protože mám známou,která teď rozjíždí taky montessori školku na Nové Hospodě :) Jen tam napálila o něco vyšší školné,ale zase věří tomu,že se tam snad budou hlásit jen ti,co mají o montessori zájem :) Mě to nějak neoslovilo třeba a raději bych asi taky normální školku :)

In reply to by lucininenka

Ahoj tak co vím od paní ředitelky,tak opravdu o tu montessori nebyl moc velký zájem.Mě osobně asi zaujala ta pedagogika a jsem ráda že i když ta školka už neni v motressori stylu tak že se tam ta pedagogika pořát zachovala.Syn co od doby chodí do školky tak se o 100% zlepšil.Má lepší mluvu a slovní zásobu.Dnes jsem byla pro syna dříve a strašně se začal vztekat že nechce jít domů(byla jsem překvapená ale jenom mě to dokázalo že se mu ve školce líbí)...Můžu se optat kam chodíte vy do školky??

In reply to by fazolka.s

no,mě ta montessori moc nezaujala,zdá se mi to docela divné.A hlavně mám před sebou jejího syna,který je o týden mladší než náš,vývojově mi přijdou stejní,jen její neposlouchá :) ale to opravdu vůbec :) holt ho podle filozofie montessori nechává dělat co sám chce a zvládne :) ale to je její věc,sama jsem zvědavá,jestli jí školka půjde :) ona má i přípravku pro malé děti a spoustu jiných věcí,vypadá to zajímavě,chce za to tak průměrné peníze (já bych je nedala :)),ale jak říkám,mě montessori moc neokouzlilo :) Hlavně teda nevím,kam ty děti budou pokračovat,ale možná,že až bude potřeba,tak založí i první montessori školu,aby měla dítě kam dát :)

In reply to by fazolka.s

my ještě nikam,malýmu byli dva v červenci,tak ještě máme čas :) Ona si tam ta kamarádka bere syna sebou,protože ho nemá kam dát,tak proto chodí takhle brzy :) Já budu hlásit tady u nás v Tlučné-počítám,že jako červencoví jsme bez šance,ale my se stejně chceme na jaře snažit o mimčo,takže doufám,že v září už budu těhotná a nebudu to muste řešit :) Ono taky jde o to,že jsem sestřička a ty mé směny ani žádná školka nevyřeší :( A taky ještě nevíme,jestli se nebudeme náhodou stěhovat :) U nás je to trošku složitější :)

In reply to by lucininenka

no to vím, že pracující ve zdravotnictví to mají težší, právě do téhle školky chodí chlapeček na 5.15h ráno a kolikrát odchází i v osm večer :O , kvůli tomu, že jeho maminka je právě zdravotní sestra a táta asi také dělá na směny. vždycky když řekne teta synovi, že nahoře spinká Dennis,že ho půjdou spolu probudit, že zase přišel takhle brzy, je mi ho dost líto :-( , vím, že ve školce tráví většinu času, ale to mají aspoň fajn, že ho takhle můžou do školky dát

In reply to by fazolka.s

ježiš,to je hrozný,to bych zase nechtěla,chudák dítě :( Já doufám,že to vyjde s tím mičem (díky za přání :)) a tak to nebudu ještě muset řešit pár let :) Když to nevyjde,tak budu hledat něco jen na ranní,to je jasný,že se mi nechce opouštěte oddělelní kde dělám,ale bohužel to jinak nepůjde :( Ale to se nedá nic dělat,manžel taky právě dělá na směny,tak je to blbý :( ale to jsem ani nevěděla,že v nějaké školce berou takhkle brzy ráno :)

hele je to asi všude stejný, jsem z jížních čech a taky to chtějí je to tím, že je moc dětí a místa ve školkách málo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka