Otěhotnění a kapičky lásky

07.08.2011

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, na Vaši zkušenost s otěhotněním z tzv. kapiček lásky, nebo-li z partnerova "zvlhčení". Myslíte si, že je možné otěhotnět v den ovulace při nechráněném styku, když ale partner nevyvrcholí? A jaká je pravděpodobnost otěhotnění?

Veronika samanta (neověřeno)

Mám dotaz , můžu otěhotnět kapky z lásky já jsi myslím že asik to není možný přítel jsi dává pozor kdyz spolu souložime tak vždy Semy udělá na břicho nic neberu žadnu ochranu

ahoj holky, takže těhotná nejsem. Normal jsem dostala MS a i test vyšel negativní. Asi to tak mělo být :a:

To, co napíšu nemám z knih ani z žádných výzkumů. Jsou to zkušenosti mé, mých kamarádek a známých...

Otěhotnět můžeš i z kapiček lásky. Otěhotnět můžeš i když spolu přímo nesouložíte, protože smermie jsou na vzduchu živé až dvě hodiny. Otěhotnt se dá i při opravdu silné menstruaci. Otěhotnět můžeš i když divně použiješ kondom. Otěhotnět se dá i přes antinu... Otěhotnět se dá prostě kdykoli, kdy je byť minimální možnost a šance, že spermie splyne s vajíčkem. Hlavně je největší blbost počítat plodné a neplodné dny, protože jak říkám, i při silné ms... A to je podle některých vědátorů nejde VŮŮŮŮŮŮŮBEC. Já mám to VŮŮŮŮŮŮŮBEC v bříšku už skoro 6 měsíců :-)

In reply to by sterega

Při MS určitě jde otěhotnět, dokonce jsou holky, které můžou otěhotnět jen při MS, ale musíš mít nějaký trochu jiný cyklus, než má většina holek. Většinou to bývá při krátkých cyklech nebo při nějaké hormon. disbalanci. Nicméně otěhotnět fakt můžeš tak 7 max 10 dnů v měsíci. Uvolnění vajíčka až do vzniku žlutého tělíska (prasknutí a zánik neoplodněného vajíčka), tak to trvá tak den-dva-max tři. Takže spíš si každá holka musí správně odpozorovat, kdy otěhotnět může a kdy ne. Já třeba vím, že nebezpečný je pro mě 10 - 20 DC maximálně. A všechno před a po je bezpečné na 99,9%. Nikdy se mi nestalo, že bych měla ovulaci třeba 22 DC nebo 8 DC. Většinou mi "mokré" dny začínají 12-13 DC a končí 17-19 DC. Připočtu k tomu vždy pro jistotu z obou stran den a dva a pohoda. Dozráté vajíčko prostě nemůže žít věčně, po několika hodinách prostě praskne a nazdar. Teplotu neměřím, pač mám hypotherosu a stejně by to asi bylo zkreslené, čípek nezkoumám, ale všímám si typu a kvality hlenu plus druhotné příznaky jako je chuť na sex atd. :\x:

In reply to by sterega

Tak každá ženská je jiná... Já mám asi štěstí, že jsem skoro "knižní" příklad toho, jak má vypadat ovulace. Nicméně je pravda, že všechny holky ten hlen při ovu nemají. Těm to tedy vůbec nezávidím :D :/ Sestřenka to asi vybrala zbytku republiky :D Né, ono je to fakt těžko. Mám kámošku, která si taky myslí, že sexuje s 99,9% bezpečností, ale ve skutečnosti o tom ví kulové. Pak mám spolužačky z Vš, které si každý měsíc dělají těhu testy aj když berou HA a ještě používají kondom pro jistotu :D a pak jsem tu já a ten můj, co bedlivě sledujeme moje tělo a pak stejně to porušíme protože zakázané ovoce chutná nejlíp, že :D ... a vůbec mě nepobolívá podbříšek, vůbec :D

In reply to by Andulka

To mi spíše přijde jako nějaká zábava a riskování... Jsem zvědavá, co byste dělali, až bys otěhotněla... Nejjistější je prostě chránit se. Pokud otěhotnět nechceš. Pak se budeš tlouct do hlavy, protože Tě opustí přítel, protože on dítě nechce a zbyde to na Tobě. Pak si tady budeš stěžovat a sypat si popel na hlavu... Ještě beru, když si někdo počítá plodné dny proto, aby holka zapadla. To jako beru jako jednu z mnoha možností jak to zkoušet. Ale naopak? Nene, to je nezodpovědný HLAVNĚ kvůli dítěti... Je tolik možností ochrany. Kondomy, prášky, kterých je spousta. Aplikace tyčinky pod kůži, tělísko, gely, náplasti.... Je toho dost na to, abych pak dítěti říkala "chyba kalkulačky". Tělo není stroj a jednou prostě Tě zklame, jednou se bude tvářit jako tak a bude to jinak... Protože tělo si s Tebou mí pohrát a to mi dají za pravdu i holky , které prodělaly falešné těhotenství a jiné...

In reply to by sterega

Proč zábava? Myslíš si, že když něco funguje na sledování přirozeného chodu těla, tak je to hned risk či zábava? Vidíš, mně zase příjde jako riskování třeba HA. Nemám kamarádku, která by při braní HA nezískala nějaké zdravotní problémy nebo pak neměla problém otěhotnět. Jedna mi kvůli tomu brečí už rok a půl. Se "skvělou" HA prodělala zamlklé těhotenství, které skončilo potratem. Takže co myslíš, že zklamalo a selhalo? Tělo nebo HA? A už vůbec nemluvím o tom, že já při své diagnoze ani hormony brát nesmím. Také nevím, kde jsi přišla na to, že se budu tlouct do hlavy, že mě opustí přítel, že on dítě nechce a že si tady pak budu stěžovat a sypat popel na hlavu :-) Přítel mě neopustí. Podržel mě v "horších" věcech než by bylo těhotenství, při velkých zdravotních problémech atd. ale to tady nebudu rozepisovat. Ano máš pravdu, tělo není stroj, jen hloupí lidé z něho stroj neustále dělat chtějí. A vůbec mi příjde vtipné, jak raději věří všemu možnému, jen aby nemuseli věřit sami sobě.
Já jsem tady tu diskuzi založila kvůli zvědavosti. Otěhotnět jsem chtěla plánovaně před časem, před nedávnem jsme si to ještě rozmysleli kvůli Vš, nicméně jsme se "neudrželi", tak jsem chtěla znát zkušenosti jiných. Kdybych z toho měla TAK nahnáno, tak tady nic s nikým neřeším a běžím pro postinor. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky za reakci :) a bylo to jen jednou nebo po tom, co Tvůj manžel vyvrcholil jste dál pokračovali?

no ja nevim kolik ti je nebo jestli si chodila do skoly(tim se te samozdrejme nechci dotknout)ale je snad vseobecne znamo ...staci kapka a si tatka....samozdrejme ze otehotnet muzes,ono nepotrebujes ani tu kapku staci jedina spermie,
a pravdepodobnost je 50:50
a kdyz se tak porad bojis jestli nemuzes otehotnet tak co tak zkusit treba ochranu?at prasky nebo kondom?nebo jsou uz i gely.
:a:

In reply to by martina2105

Víš co? Moje kámoška otěhotněla a on na ni: Cooo? To není možné, vždyť jsem byl opilý, to spermie nemůžpu oplodnit, když jsem opilej... Bylo mu skoro 30 a měl vejšku.... To není o věku a škole toto......:-D

In reply to by martina2105

Je mi 11 a do školy už rok nechodím... ne vážně... Je mi už dávno přes dvacet a mám rok před státnicema. Myslím, že "pořád" se nebojím jestli jsem těhotná. Jen mě prostě zajímají určité věci, pravděpodobnosti atd. Myslím, že tenhle blog je určený k nejrůznějším otázkám. A já mám takovou ptací povahu. :dance: Pokud tím někoho otravuju, tak nemusí reagovat... :a:

In reply to by martina2105

jo, ale to byla zase trochu jiná situace. My se tohle třeba neučili, respektive učili, ale ne všechno co jsme se ve škole učili se později ukázalo jako pravdivé :) nooo my bychom i chtěli... nebo spíš chtěli jsme dost, teď zase jsem si řekla, že ještě chvíli raději počkáme kvůli té škole... at to dodělám normal bez břicha...nechci mimino stresovat. Jinak používáme plodné/neplodné dny a jsme oba max spokojení. Akorát jsme si už nějak moc začali věřit a machrovat }:)

In reply to by martina2105

tak uvidíme jak to dopadne, tak i tak je to pro mě lekce... každopádně přítel tady teď vedle mě leží, jak osr.... :qu: s velice tajuplným úsměvem :°: miluju jeho teorie :ww: test si udělat kdy nejdřív, když je to teď 2 dny po?

tak já jsem se s partnerem milovala hooodně dlouho bez ochrany a nic..a otěhotněla jsem až při ,,úplném" vyvrcholení..

Ahoj :) mě se přesně tohle stalo...s přítelem jsme si "dávali pozor" a nikdy se ne "TO" do mě :sex: ...a přesto jsem po pár dnech čekání na MS začla mít divné pocity. Pak jsme koupili těhu test no a ted jsem ve 14tt :€O: a na mimi se moc těšíme :c:

In reply to by mishulka

JJ to taky známe :-D Dodnes nechápeme kdy se to stalo a to jsem v 25. tt :-D Předtím jsme to takhle praktikovali 3/4 roku a malej se narodil až když jsme chtěli, ale tentonkrát se to jaksi zvrtlo :-D Holt spoléhat se na chlapa už nikdy nebudu a můj je z toho tak vedle, že už ani on ne :-D

In reply to by mishulka

Jejdááá.... mně můj tvrdil pořád, že to není možné, že né a ťed mi píšete tohle :D Já se pose... Já bych se nebála, kdybych neměla plodné dny, protože ty poznám bezpečně a vím co a jak, ale takhle mám strach, protože jsem fakt zrovna ten den nebo den po měla ovu. Ale jako byl ve mně tak 3 minuty max a ne hluboku, jen úplně na začátku. :€\€:

In reply to by Andulka

otěhotnět můžeš i přenosem spermií třeba rukou. Jak jsem psala už, žijou na vzduchu až dvě hodiny. U každého jinak. No a někdy prostě máš v sobě všechno tak hezky nastavené, že si všechny ty šťávičky a breberky pomůžou a mimčo je na světě... Je to nezodpovědné...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak z přerušovaného určitě! Protože v moč. trubici máš dost početné zbytky spermií že.... ale když se miluješ jen jednou a po vyvrcholení, které je mimo tebe se už nic nekoná? To by nemělo být tak žhavé ne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, děkuju... ptám se jen proto, protože pro některé to je to, že se miluješ vícekrát za sebou akorát s tím, že partner vždy vyvrcholí mimo tebe. Pak je to celkem jisté, že můžeš otěhotnět. Nicméně, i tak je tedy velmi pravděpodobné, že možná těhotná jsem :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju Ti moc za reakci :) začnu se psychicky připravovat :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka