Chicco simplicity - anketa

27.07.2011

:help: Ahojda holky, :help:

moc vás prosím, máte jakékoliv zkušenosti s kočárkem Chicco simplicity? Uvažuju o jeho koupi a ráda bych věděla, jaký na něj máte názor a zkušenosti..
Moc předem děkuji. :+^*:

Lada :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já mám zkušenosti výborné. Kočárek je lehký, i s Robínkem jsem ho vynesla do schodů, složený zabere málo místa, takže nikde nepřekážel, velký košík, polohovatelná záda, nastavitelné madlo, překlápěcí boudička. Co někomu může vadit, že nemá polohovatelnou opěrku nohou - mně to nechybělo, měla jsem ho jen na cesty autobusem a dělší procházky, nebo když jsme někde chtěla být rychle. A zezačátku jsem si ho pořád brzdila, jak je ta rukojeť krátká oproti velkému kočáru, tak jsme šlapala na brzdu, ale bylo to o zvyku, pár procházek a bylo po problému. Já tenhle kočárek můžu rozhodně doporučit.

In reply to by Raduš.ka

Super super super, to sem potřebovala slyšet :) díky moc. O té opěrce na nohy vím, mě se líbí ta výbava a tak celkově - spojené madlo, velký koš... :) chci ho jen na výlety busem ... :) Ale i tak nechci zas koupit jen obyč...
Zeptám se, jak kolečka? nedrncalo to moc, dá se to? a co koš, jak je uchycen? Koukala sem totiž na Tiny a tam ho mají na suchých zipech ale jen tenouškých....
díky moc za odpovědi :)

In reply to by Laduška_Č

Kolečka jsou pogumovaná, takže nedrncají. Jako oproti velkýmu kočáru slyšet jsou, ale já je ani nevnímala, jako třeba když dítko jede na motorce. Koš se, tuším, uchycuje kombinací druků a suchého zipu, ale jistá si tím teď nejsem, já ho prodala už v lednu. Každopádně jsem tam vozila těžký nákup, plastovou motorku a plno dalších věcí a koš držel spolehlivě. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka