děvčata pečeme!

27.07.2011

Děvčatka, potřebuju poradit. Máme nějaký fígl na svatební koláčky, nebo nějaké slavnostní... aby nebyly suché, vysušené i na druhý den :|€|: . Do těsta mi poradili sádlo at jsou vláčné, a po vytáhnutí s trouby potřít máslem s troškou rumu, ale nevím, nemyslím si, že je to ono. A když pečete piškotovou roladu, ještě teplou jí motáte s peč papírem a pak až uplně vychladne rozmott a naplnit? když jí rozmotám studenou nepraskne mi při rozmotávání? Dííky moc ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já přidávám na radu babičky do těsta trochu oleje a koláčky jsou bezvadné,pekla jsem si je i na svatbu a všichni mlaskali :a\|:

Ahojky, já dělám tyto koláčky,40dkg pol.mouky,1lžíce cukru, 1hera(nastrouhat)trochu mléka, 20g droždí,... vše smíchat udělat těsto ( žádný kvásek, žádné kynutí) a vykrajovat koláčky, já dělám podle frťana jen malinkaté a hned jak vykrojím dám náplň, tvaroh, povidla atd a peču do zlatova. Aby byly měkké i druhý den dávám je do uměl.krabičky s víčkem. Málokdy se stane, že vydří do druhého dne,protože se po nich vždycky zapráší.

do těsta se dává ještě vanilkový pudink a potřít se musí pořádně nebo rovnou přetočit a v másle namočit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka