Ahojky všem.

05.07.2011

:) jsem tu nová, nějak se tu ještě nevyznám jak sem psát atd... Tak snad to brzo pochopím :-). Něco o mě, v listopadu mi bude 27let, bydlím s přítelem ve starším domečku po dědovi v Janově u Litomyšle, jsem v 10tém týdnu, miminko to bude naše první, neplánovali jsme nic na 100%, nechávali jsme to náhodě :) ... Mám moc ráda děti, už se na malé těším, jen se netěším na porod :O ... ale nesmím na to myslet, ono to nějak dopadne :-).. Až se tu trošku "zabydlím" tak se začnu i na něco ptát, budu rád, když mi některá odpovíte..
Tak zatím ahoj a jsem zvědavá, kam se tahke zpráva uloží :s:

Ahoja :), taky jsem tu nová, akže ještě nevím co a jak. Zatím jsem tu len brouzdala a hledala informace :). A taky jsem v cca 10 tt :h: . Na posledním UZ jsem byla v 22.06. 7+4 tt a na další UZ a pro průkazku jdu až 19.07... Je to dlouhé a hrozně pomalu to utíká :|€|: . Mám strach aby bylo vše OK, ale snažím se myslet pozitivně. Jak si užíváš těhu?? Já bych poráte jedla :hu: a spala :~!:. Tak se majte hezky :€s€:

In reply to by Duracell79

Omlouvám se za tak pozdní odepsání, nějak jsem se v tom nevyznala a pak přeskočila a neodepsala :00: ...Když tady občas čtu jaké má někdo trápení, tak se bojím i o své malé, ale na to člověk nesmí myslet... Já mám průkazku už od 7tt, ale na ultrazvuku jsem ještě bohužel nebyla, takže už se s přítelem nemůžeme dočkat, moc to neutíká, jdu 20.7. což je už příští středu, ty jdeš den předemnou pro tu průkazku, tak přiji ať je vše ok. :€s€: ...Těhotenství si užívám, jsem už doma, práce mi nedovolila pracovat dál, přítel chodí kolem 16h domů z práce, tak to celkem utíká, ale některé dny se vlečou :ooo: .... Jo a taky bych pořád jen jedla :-) a spala :'zz): :~!: ... Tak ať se daří. :a:

ahoj, taky tě vítám mezi náma. I já čekám první miminko, tak sem tak trochu ze všeho vystrašená, ale je pravda, že hodně odpovědí sem našla právě tady, tak sem se vždy trochu uklidnila. A to že se tak trochu bojíš porodu, tak to nejsi vůbec sama, protože já se bojím taky a docela hoodně.

In reply to by kamca--

Taky děkuju za přivítání a a blahopřeji, ať je i u Tebe vše ok... koukala jsem, že jsi na začátku, že? 1 měsíc, já od pondělí začala 10tý týden.. Je hodně pravda, že tu najdu dost odpovědí a když ne, tak jistě nějaká zkušenější mamča poradí, je to tu opravdu fajn! :-)...

In reply to by Mončulka

Já ani pořádně nevím v kolikátém týdnu sem, protože podle screeningového ult. sem v 15tt a podle mé dr. jsem ve 14tt, takže jsem z toho trochu zmatená, ale myslím si, že spíš to bude ten 14tt, tak doufám, že mi to někdy někdo konečně ujasní, protože už bych to ráda věděla přesněji, když se někdo zeptá, tak at dokážu odpovědět. Já se tu taky pořád někoho vyptávám co by mohlo být to či ono, protože nevím jestli je něco správně nebo špatně. Pak sem hned klidnější, když třeba vidím, že stejné problémy mají i jiné maminy a je to úplně v pořádku.

Ahoj,
vítám tě tady. Před pár dny jsem tady taky psala něco podobného :-) TAky tady nejsem dlouho. Ale je to tady super. Člověk se tady dozví dost informaci,co jak a kdy dělat ;-)
Gratuluji k miminku. Užívej si těhulkování ;-)

In reply to by Barcule

Díky za přivítání ;) , no hledala jsem něco jestli není nějaké dopisování třeba na lide.cz, ale tam asi nic nemaj, pak jsem náhodou padla na tohle :) . Taky si myslím, že to je hodně fajn, aspoň se toho dost dozvím co mě zajímá :one: ...
Nějaké otázky bych měla už teď... Vše mám potvrzené že jsem těhotná, u doktorky pro průkazku jsem si už dávno byla.... ale stejně nejvíc jistá si budu až z ultrazvuku na který jdu 20.7....protože mi ani není zle, atd... a pak ještě, mám takovej problém, že nemám chuť se s přítelem milovat, před otěhotněním jsem nebyla žádná až moc sexuchtivá, byli jsme spolu tak 1-2 týdně, ted jsme spolu byli asi tak po 3 týdnech, přítel se mě snaží chápat, což jsem ráda, doktorky jsem se ještě neptala, jestli to může ovlivnit těhotenství to že nemám chuť být s přítelem..

In reply to by Mončulka

:-) Taky jsem na tuhle stránku najela náhodou ;-) Mám spoustu otázek a jak to tady vždycky projíždím a čtu,tak se mi hodně odpovědí dostane,aniž bych se zeptala já :-D..Mě první měsíc nebylo nic a pak to začlo...zvracení,nechut k jídlu,točení hlavy a tak.To zvracení trvalo do 5měsíce. Ted jsem ve 23tt a už je mi docela hej,až na záda. A s tím sexem - nooo,taky se mi do toho moc nechce. Nemám vůbec chutě. Holt to má každá jinak. Někdo má chutě ještě víc,než normálně,někdo (jako my dvě :-) ) je nemá skoro vůbec. Ale jsem si jistá,že ten prcek za to všechno stojí :-) ;-)

In reply to by Barcule

To je pravda, dost se tu dozvím a když si to tu nepřečtu, tak se zeptám :-).. Je to tu fajn... Mě asi zle vůůůbec nebude, jak to tak vypadá ;) ... To si měla fakt drsný, kámoška mi říkala, že neměla raní nevolnosti ale celodení nevolnosti...bylo jí zle od rána až do rána, asi tak v kuse skoro měsíc, to musí být taky mazec,ale stojí to za to, když se pak narodí to co nosíš pod srdíčkem :°O°: ...své vlastní mimčo, které ti bude dělat jen samou radost :dance: ... Tak to jsem ráda že s tím milováním nemám problém jen já, uffff :) ... Taky si myslím, že to malé co nosíme pod srdíčkem stojí za to všechno co si i třeba protrpíme....

Termín porodu máme 31.01.2012... spíš asi budu patřit k únorčátkům, ale není to zatím jisté :-).. na ultrazvuku jsem ještě nebyla, jdu až 20.7.

In reply to by Mončulka

Aha, já jsem z Ostravy a jak jsi tady psala o tom milování, tak právě že u mě to je spíš opak. My to tak měli 1x týdně nebo 2x a ted je to častěji, ale spíše z mojí iniciativy, protože přítel to moc nevyžaduje.
Ale četla jsem, že tady některé holky psaly, že mají menší chuť. :*O*:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka