kočárek Firstwheels city twin

26.06.2011

Ahoj maminky, prosím Vás, má některá z Vás kočárek Firstwheels city twin? Myslím tu starší kolekci (2009/2010). Mě se moc líbí,navíc je teď za super cenu :one: , ale zajímalo by mě jaké s ním máte osobní zkušenosti? Slyšela jsem o něm, že je hodně poruchový a samá reklamace? :? Je to pravda a co konkrétně na něm tak zlobí?? Je lehký při zvedání na obrubníky a tlačení do kopce se dvěma dětmi a nákupem? Nebo je to zabíračka?? Jsem celkem drobné postavy a mimo těhotenství mám kolem 50kg...tak abych ho byla schopna uřídit.. Nevím, kde ho naživo vyzkoušet, tak sháním info alespoň takto..
Moc se mi líbí, že se dají sedačky otáčet po i proti směru jízdy :) , design (podobné kočárku JOOLZ apod), šířka - měl by se vejít do 80tek dveří... a co váha, ovladatelnost, poruchovost?? Velikost sedaček? Vejde se do nich dvouleté dítě? Díky moc za jakékoliv zkušenosti, o které se podělíte!!! :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
my jsme testovali Firstwheels City Twin s kámoškou, která čeká dvojčátka, na BVV v Brně.
Je teda moc pěkný, co se mi líbí, že lze koupit korby v jiné barvě a sporťák v jiné, ovládal se dobře, ale má strašně úzké sport. sedačky (jen 27 cm!) Kulivočko
Nevím teda, jak by se tam vlezli děti v zimě ve fusaku V rozpacích
Zrovna ho tam testovali manželé s dvojčátky, kluk a holka - Mimiholka byla drobnější, ale Mimikluk byl větší a ten se tam teda tak tak vlezl, paní byla smutná, protože chtěli kočárek, kde se dá otočit každá sedajda naopak, ale nekoupili ho, na zimu by tam toho klučíka už vůbec nedala a to měli dětičky tak 8-9 měs.

http://www.letajicisen.cz/www-letajicisen-cz/eshop/13-1-KOCARKY-a-prisl…

http://forum.kocarekmania.cz/index.php?option=com_content&view=article&…

In reply to by Arutha

Děkuju moc za postřeh! :) Já ho budu mít právě jako sourozeneckou variantu, takže potřebuju, aby se mi tam vešlo nejen čerstvé miminko,ale i batole.. 27cm na šířku je fakt málo :/ Nevíš, zda to byla ta nová nebo starší kolekce? Ale ono to je asi jedno, to bude tak na stejno, co? A děkuju za odkazy, podívám se :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka