Manžel má za měsíc narozeniny-poraďte dárek

26.06.2011

jsem v koncích,nevím co koupit!Jsme spolu už 19 let -toto letí ! nevím co koupit,už jsem vyčerpala možnosti,kosmetiku má ,oblečení dostal k svátku,jezdí na kole a to už je vybavený ,na plavání taky ,já už nevím :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky vzhledem k ceně co nějaký super pobyt víkenendový na chatě :-) Nebo koupit nějaký ten zážitek jako je let balonem, nebo skok padákem nebo tak něco :D

In reply to by Libuš

Tož to je možnostíííí, záleží co má rád, co by ho potěšilo? Dneska ve světě poukázek a dárkových šeků..... restaurace - žranice (můj by byl v sedmém nebi :-D ) , pobyt, výlet, masáž, permanentka na bazén...hadry, lázně... nebo sportovní aktivita... Nebo dát mu obálku a pro radost mu nechat upéct dort (slaný-sladký) s motivem toho co má rád...nebo z fotky nechat udělat "obraz" ..... je to těžko radit, když ho člověk nezná :-) .

In reply to by Barbarella

restauraci máme :hu: výlet by chtěl jet s námi a to je přemýšlení aby to všechny bavilo (dcery 14 a 8 let,+ 5.měsíců chlapeček)do bazénu chodí celou zimu ,v létě venku v přír.koupališti,lázně unás jsou ale nevím jestli by to stačilo,je to drahé ,kouknu se a masáž hmmm. to by asi rád:-)

In reply to by Libuš

já na třicátiny dostala 3x masáž nezávisle na sobě (jsem si říkala, že asi vypadám dost zhuntovaně :-D ) , ale bylo to supr! 1x thajskou 1x lávové kameny a 1x lymfu a fakt to byl relax :-) S tím výletem, aby to všechny bavilo vzhledemk věku dětí - nevíííííííííííííím :D. Jinak těma lázněma jsem myslela jako wellness, jinak je mi jasné, že kdyby dostal lázně na 14dní, to by se mu líbilo 100% :s:

In reply to by Barbarella

švihák lázeňský :-)) vzhledem jak sem nakrmená historkama z lázní ,kocouři jedni mlsní, bych ho tam nepustila,jj u nás jsou lázně 5kilometrů daleko,poptám se tam,no a jak tam budou moc pěkné ženštiny tak nevím nevím :s: :///: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka