Poslíčci ??? !!!

24.05.2011

Ze včerejška na dnešek v noci jsem měla strašné bolesti v břiše, ale ne v podbřišku, jako obvykle, když se mi roztahovala děloha, ale celé břicho a hlavně jakoby nahoře v oblasti žaludku (teda spíš na místě, kde byl kdysi žaludek :D) Přitom jsem nesnědla nic špatného, ani těžkého, ani mi nebylo špatně z jídla, nebo tak něco.. Trvalo to celou noc.. nejhorší to bylo, když jsem ležela na zádech, k tomu jsem měla celé břicho tvrdé jako kámen. Jediné, co pomáhalo....... chodit.. Takže celou noc jsem se pořádně nevyspala a ráno to pokračovalo.. přestalo to až okolo poledne, kdy jsem se naštvala a řekla si, že když to nebolí jenom když chodím, tak budu vařit tak dlouho, dokud to nerozchodím.. Oběd o 4ech chodech hotov a konečně alespon na chvilku úleva.. Zatím se to nevrátilo, ale nevím, nevím.. Myslíte, že to jsou poslíčci, nebo co ta křeč byla??? Upozorňuji, že mi opravdu nebylo špatně, ani jsem se necítila nijak těžce.. kdyby to mělo být z jídla nebo tak něco.. Tu bolest bych přirovnala třeba k bolesti když máte křeč v noze a chcete ji natáhnout.. nebo máte natažený sval a stejně ho musíte používat.. Třeba lýtkový při chůzi..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, ja se do toho nechci moc michat a nejsem tedy vubec zkusena..ale mela jsem za to, ze preeklampsie byva priznakem nebo dusledkem, ci jak to popsat...vysokeho tlaku, nebo ne? a Dzeejnaa psala, ze trpi na nizky tlak..muze to mit i tak spojitost?? :? :-(

In reply to by Marsseilka

on ten tlak může vyletět naprosto nečekaně, ona tahle potvora bude asi pěkně rychlá. Dr. to samozdřejmě hlídaj, tlak, moč každá poradna, ale ty holky co byli se mnou v porodce tak byly bez problémů... až najednou bolesti břicha a bylo to :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám právě nízký tlak od začátku.. Tak nízký, že se i vyvracím.. Co to je ta preeklampsie proboha?? Mi o tom Dr nic neříkala..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja predpokladam, ze u me preeklampsie nehrozi...ale ani z nizekho tlaku mi neni nikterak zle..jako motani hlavy a pod...jen obcas se stane, ale to uz musi byt..spis me ted trapilo huceni a selest v usich...coz jsem vycetla, ze muze byt i tim nizkym tlakem :? kazdopadne, i to, s tim zvracenim jsem zkousela..ale ac me zaludek boli, ne a ne to jit ven... :00: :n: takze si to pekne protrpim, kdyz to proste nesedne.."uziju" si pekne martirium s krecemi v zaludku :-( :-( ale hlady se tedy vazne nebudim :n: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak ono když se mi ten malý smraďošek zapře a roztahuje, tak to cítím a je to nepříjemné, ale dá se to vydržet, ale to jsou fakt brutální křeče jako třeba v lýtkách atp.. Právě to mě vyděsilo.. mimochodem mě to odpoledne kolem páté chytlo znovu a zkoušela jsem sprchu a nic, tak jsem lehla na levý bok a postupně to ustávalo, až jsem to zaspala.. Jestli to bude takhle pokračovat, tak si asi vážně zavolám na gyndu, jestli mám nějak šílet, nebo to nechat lážo plážo..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka